Αλλάζει η ώρα συνάντησης κορυφής των Τραμπ - Πούτιν στην Αλάσκα
O Ντόναλντ Τραμπ με το Βλαντιμίρ Πούτιν (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
AP Photo/Alexander Zemlianichenko, FileΜισή ώρα νωρίτερα απ' ό,τι είχε ανακοινωθεί από το Κρεμλίνο αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα, Παρασκευή (15/8) η συνάντηση κορυφής του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν, όπως ανακοίνωσε ο Λευκός Οίκος.
Ειδικότερα, το τετ α τετ των δύο ηγετών θα διεξαχθεί στις 22:00 (ώρα Ελλάδος) στο Άνκορατζ, στην Αλάσκα, όπως ανέφερε ο Λευκός Οίκος σε ανακοίνωση Τύπου του προγράμματος που εξέδωσε.
Αναλυτικότερα, ο Τραμπ θα αναχωρήσει από τον Λευκό Οίκο στις 13:45 (ώρα Ελλάδος) την Παρασκευή και θα φύγει από το Άνκορατζ την ίδια μέρα, στις 17:45 (ώρα Αλάσκας σήμερα). Προγραμματίζεται να επιστρέψει στον Λευκό Οίκο νωρίς το Σάββατο το πρωί.
Υπενθυμίζεται ότι, ο στενός σύμβουλος του Ρώσου προέδρου Γιούρι Ουσάκοφ είχε κάνει γνωστό ότι οι δύο ηγέτες αναμενόταν να συναντηθούν στις 22:30, οπότε πρόκειται για μία μικρή τροποποίηση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Γη έναντι ειρήνης»: Το μεγάλο στοίχημα του Τραμπ στην Αλάσκα - Τα... θέλει όλα ο Πούτιν
Μπουκώρος για ΟΠΕΚΕΠΕ: Η εμπλοκή μου αφορά ζευγάρι νέων αγροτών που αποκλείστηκε από τις πληρωμές
12:49
Μπορεί το νέο Renault Twingo να κάνει τα μικρά αυτοκίνητα και πάλι ελκυστικά;
12:43
Νέος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ανέλαβε ο Μαργαρίτης Σχοινάς: Δεν υπόσχομαι θαύματα αλλά πολλή δουλειά
12:34
ΒΟΟΚREADS: Πιο πέρα από τη θάλασσα: Ένα ναυάγιο που μετατρέπεται σε καθρέφτη της ανθρώπινης ύπαρξης
12:24