ΚΟΣΜΟΣ

Τόσα «κερδίζει» καθημερινά το Pokemon GO

Τόσα «κερδίζει» καθημερινά το Pokemon GO
EUROKINISSI-ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ

Το Pokemon GO, μπορεί να μην συνεχίζει το σάλο που είχε ξεσπάσει όταν είχε πρωτοβγεί, ωστόσο, από ότι φαίνεται η εταιρεία συνεχίζει μέχρι και σήμερα να έχει τεράστια έσοδα.

Σύμφωνα με μια αναφορά, η Niantic καταφέρνει να έχει έσοδα ύψους 2 εκατομμυρίων δολαρίων και 700.000 downloads κάθε μέρα. Το ποσό αυτό μπορεί να φαίνεται εξωφρενικό, αλλά αν το συγκρίνεις με τα 16 εκατομμύρια που έβγαζε την ημέρα στις αρχές μπορεί να φανεί μικρό. Όπως και να έχει όμως τα 2 εκατομμύρια την ημέρα είναι ένα ποσό το οποίο πολλοί developers θα ονειρεύονταν να είχαν.

Όπως αναφέρει το techblog.gr, τώρα που η κατάσταση είναι πιο ομαλή, φαίνεται ότι ίσως αυτοί οι αριθμοί είναι πιο αντιπροσωπευτικοί της αξίας του προϊόντος και όχι αυτό που έγινε στην αρχή. Εξαιτίας του μεγάλου hype και της «τρέλας» που υπήρξε στην αρχή, πολλοί χρήστες κατέβασαν την εφαρμογή απλά για να δουν τι είναι και γρήγορα έχασαν το ενδιαφέρον τους. Αυτοί που έχουν παραμείνει τώρα, θα μπορούσες να τους χαρακτηρίσεις ότι είναι η βάση παικτών του παιχνιδιού και πάνω σε αυτούς θα βασιστεί η εξέλιξή του.

Η Niantic φυσικά δεν έχει σταματήσει να δουλεύει πάνω στο Pokemon GO app, θέλοντας να φέρει pet battles και trading, πράγματα που θα αυξήσουν το ενδιαφέρον των παικτών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ