Πακιστάν: Στους 200 ανέρχονται οι νεκροί τις τελευταίες 24 ώρες από καταρρακτώδεις βροχές
Κάτοικοι περπατούν σε έναν πλημμυρισμένο δρόμο μετά από ξαφνικές πλημμύρες στο βορειοδυτικό Πακιστάν
AP Photo/Naveed AliΤουλάχιστον 194 ανθρώπους έχουν σκοτώσει σε 24 ώρες, οι καταρρακτώδεις βροχές που πλήττουν το βόρειο Πακιστάν, σύμφωνα με τον τελευταίο προσωρινό απολογισμό που ανακοίνωσαν οι αρχές σήμερα, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών από την έναρξη της περιόδου των μουσώνων στα τέλη Ιουνίου σε περισσότερους από 500.
Τουλάχιστον 180 θάνατοι έχουν καταγραφεί μόνο στην ορεινή επαρχία Χιμπέρ-Παχτούνκουα, η οποία συνορεύει με το Αφγανιστάν, σύμφωνα με την επαρχιακή Αρχή Διαχείρισης Καταστροφών.
Εννέα άλλοι άνθρωποι σκοτώθηκαν στο υπό πακιστανική διοίκηση Κασμίρ, ενώ πέντε έχασαν τη ζωή τους στην τουριστική περιοχή Γκιλγκίτ-Μπαλτιστάν.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Πακιστάν: Τουλάχιστον 120 νεκροί τις τελευταίες 24 ώρες από καταρρακτώδεις βροχές
ΕΛΛΑΔΑ
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (18 Μαρτίου)
06:30
ΧΡΗΜΑ
Πότε θα ανακοινωθούν τα μέτρα στήριξης για τον κλάδο της ελληνικής βιομηχανίας
06:00
ΧΡΗΜΑ
Πού θα βρείτε αναρτημένα τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ - Ποιοι δικαιούνται απαλλαγή ή έκπτωση
05:00
ΧΡΗΜΑ
Μεταφορά Συντελεστή Δόμησης: Ξεκίνησε η πιλοτική λειτουργία της Ψηφιακής Τράπεζας Γης
04:00
ΧΡΗΜΑ