«Δεν συζητήθηκε» το ενδεχόμενο τριμερούς συνάντησης Τραμπ, Πούτιν, Ζελένσκι λεει η Μόσχα
Ανανεώθηκε:
Ο Ντόναλντ Τραμπ, ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι και ο Βλαντιμίρ Πούτιν
AP /Aurelien Morissard (αριστερά και κέντρο) Pavel Bednyakov (δεξιά)Δεν ήταν αντικείμενο το συνομιλιών το ζήτημα μίας τριμερούς συνόδου κορυφής ανάμεσα στον Ρώσο, τον Αμερικανό και τον Ουκρανό πρόεδρο, όπως έκανε γνωστό ο στενός σύμβουλος του Βλαντιμίρ Πούτιν, Γιούρι Ουσακόφ.
Άγνωστο παραμένει, δε, το πότε ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν και ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ θα συναντηθούν ξανά μετά τη συνάντηση κορυφής που είχαν στην Αλάσκα.
Ντόναλντ Τραμπ εξέφρασε σήμερα αισιοδοξία για την πιθανότητα να υπάρξει ειρήνη μεταξύ του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν και του Ουκρανού ομολόγου του Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
Πριν το τετ α τετ του Αμερικανού και του Ρώσου προέδρου στην Αλάσκα, ο Ντόναλντ Τραμπ είχε εκφράσει την προσδοκία για τριμερή συνάντηση. «Η πιο σημαντική συνάντηση θα είναι η δεύτερη που σχεδιάζουμε» είχε αναφέρει ένα 24ωρο πριν την άφιξη του Πούτιν ο πρόεδρος των ΗΠΑ.
«Θα έχουμε μια συνάντηση με τον πρόεδρο Πούτιν, τον πρόεδρο Ζελένσκι, εμένα και ίσως ορισμένους Ευρωπαίους ηγέτες. Ισως όχι. Θα δούμε» είχε σημειώσει.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σιωπή Ζελενσκι για την συνάντηση Τράμπ και Πούτιν – Κατακρίνουν τις συζητήσεις τα ουκρανικά Μέσα
Ο Τραμπ επικοινώνησε με Ζελένσκι και με ηγέτες του ΝΑΤΟ
Επίδομα θέρμανσης 2025: Πότε πληρώνεται η προκαταβολή - Ποιοι οι δικαιούχοι
03:00
Πώς αμείβονται οι εργαζόμενοι τις αργίες Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιά
02:00
Xριστουγεννιάτικο τραπέζι: Πόσο θα κοστίσει - Πίνακας με τις τιμές των προϊόντων
01:00
Πότε θα πληρωθεί η 6η δόση του επιδόματος παιδιού - Ποιοι θα πάρουν αναδρομικά
00:30