Ο Ερντογάν έδειξε την πόρτα εξόδου σε 540 στελέχη του Πολεμικού Ναυτικού και Αεροπορίας
Η Τουρκία αποστράτευσε 540 στελέχη από τις δυνάμεις του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας της χώρας, καθώς φέρονται να συνδέονται με τον μουσουλμάνο ιεροκήρυκα, αυτοεξόριστο στις ΗΠΑ, Φετουλάχ Γκιουλέν και το δίκτυο του, που η Άγκυρα κατηγορεί ως ενορχηστρωτή της απόπειρας πραξικοπήματος της 15ης Ιουλίου, ανέφερε το υπουργείο Άμυνας.
Στο τελευταίο κύμα των σαρωτικών εκκαθαρίσεων όσων κατηγορούνται για σχέσεις με το πραξικόπημα, η ανώτατη δικαστική αρχή της χώρας (HSYK) απομάκρυνε 66 δικαστές και εισαγγελείς από τις θέσεις τους.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, περίπου 100.000 άνθρωποι που υπηρετούσαν στον στρατό, τις δημόσιες υπηρεσίες, την αστυνομία και το δικαστικό σύστημα έχουν ήδη αποπεμφθεί ή τεθεί σε διαθεσιμότητα μετά την απόπειρα κατάληψης της εξουσίας, ενώ περίπου 32.000 έχουν συλληφθεί για τη φερόμενη σχέση τους με αυτό.
ΔΕΗ: Σταθερή η τιμή της κιλοβατώρας στο πράσινο τιμολόγιο Ιανουαρίου - Έκπτωση 11%
02:00
Δημόσιοι υπάλληλοι: Πόσο αυξάνονται οι αποδοχές μετά τις νέες φοροελαφρύνσεις
01:00
Νέο πρόγραμμα ΔΥΠΑ για ανέργους: Ποιοι οι δικαιούχοι και πώς γίνεται η αίτηση
00:30
Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι στην Αθήνα: Το ταξίδι της με τον σκηνοθέτη Ρομέν Γαβράς (pics)
23:59