Απειλές από τον υπουργό Άμυνας του Ισραήλ: «Σύντομα θα ανοίξουν οι πύλες της κόλασης για τη Γάζα»
Ισραηλινά πλήγματα στη Γάζα
APΤην ώρα που έχουν ξεκινήσει τα πρώτα στάδια της κατάληψης της πόλης της Γάζας, ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Ίσραελ Κατς εξαπολύει νέες απειλές.
«Σύντομα οι πύλες της κόλασης θα ανοίξουν για τους φονιάδες και τους βιαστές της Χαμάς στη Γάζα, μέχρι να δεχθούν τους όρους που τίθενται από το Ισραήλ για τον τερματισμό του πολέμου, κυρίως την απελευθέρωση όλων των ομήρων και τον αφοπλισμό» του ισλαμιστικού παλαιστινιακού κινήματος, γράφει ο υπουργός στο λογαριασμό του στο Χ.
«Αν δεν δεχθούν, η Γάζα, η πρωτεύουσα της Χαμάς, θα γίνει Ράφα ή Μπέιτ Χανούν», πρόσθεσε αναφερόμενος σε δύο πόλεις της λωρίδας της Γάζας που έχουν σε μεγάλο βαθμό ισοπεδωθεί.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης, Τασούλας, Κακλαμάνης και Ανδρουλάκης στη δοξολογία στη Μητρόπολη για τη νέα χρονιά (pics)
12:33
ΚΟΣΜΟΣ
Στους 40 οι νεκροί από την έκρηξη στο Κραν Μοντανά: 100 τραυματίες, γεμάτες οι ΜΕΘ - «Πρώτα ξέσπασε φωτιά»
12:23
ΕΛΛΑΔΑ
Ρόδος: Ανήλικoς μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την κατανάλωση αλκοόλ - Συνελήφθη η μητέρα του
12:15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Το 2026 θα είμαι στο πλευρό κάθε ανθρώπου που αγωνίζεται»
12:05
ΚΟΣΜΟΣ