Απειλές από τον υπουργό Άμυνας του Ισραήλ: «Σύντομα θα ανοίξουν οι πύλες της κόλασης για τη Γάζα»
Ισραηλινά πλήγματα στη Γάζα
APΤην ώρα που έχουν ξεκινήσει τα πρώτα στάδια της κατάληψης της πόλης της Γάζας, ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Ίσραελ Κατς εξαπολύει νέες απειλές.
«Σύντομα οι πύλες της κόλασης θα ανοίξουν για τους φονιάδες και τους βιαστές της Χαμάς στη Γάζα, μέχρι να δεχθούν τους όρους που τίθενται από το Ισραήλ για τον τερματισμό του πολέμου, κυρίως την απελευθέρωση όλων των ομήρων και τον αφοπλισμό» του ισλαμιστικού παλαιστινιακού κινήματος, γράφει ο υπουργός στο λογαριασμό του στο Χ.
«Αν δεν δεχθούν, η Γάζα, η πρωτεύουσα της Χαμάς, θα γίνει Ράφα ή Μπέιτ Χανούν», πρόσθεσε αναφερόμενος σε δύο πόλεις της λωρίδας της Γάζας που έχουν σε μεγάλο βαθμό ισοπεδωθεί.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αβραμόπουλος για ένταλμα: «Θα κινηθώ θεσμικά, πολιτικά και νομικά» - Γαλάζιος «πονοκέφαλος»
07:27
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η «σκιώδης κυβέρνηση» του Αλέξη Τσίπρα: Γυναίκες, μη επαγγελματίες, πολιτικοί αλλά και... μεταγραφές
07:18
ΚΟΣΜΟΣ
Η Ελλάδα ζητεί πλήρη εφαρμογή των Ψηφισμάτων για το Κυπριακό σε συνεδρίαση του ΣΑ του ΟΗΕ
07:08
ΚΟΣΜΟΣ
Ναγκασάκι: Απομακρύνονται εσπευσμένα 380.000 κάτοικοι λόγω κινδύνου κατολισθήσεων
07:01
ΕΛΛΑΔΑ