Μόσχα: Τουλάχιστον ένας νεκρός από έκρηξη φιάλης αερίου σε κατάστημα παιχνιδιών
Τουλάχιστον ένας άνθρωπος σκοτώθηκε το πρωί της Κυριακής (24/8) στο κέντρο της Μόσχας, από έκρηξη φιάλης αερίου σε κεντρικό κατάστημα παιχνιδιών.
Την είδηση μετέδωσαν κρατικά μέσα ενημέρωσης της Ρωσίας, αναφέροντας ότι η έκρηξη σημειώθηκε στο Κεντρικό Παιδικό Κατάστημα, γνωστό στους περισσότερους Ρώσους ως κατάστημα παιχνιδιών «Detsky Mir».
Το εν λόγω κατάστημα βρίσκεται στην πλατεία Λουμπιάνκα κοντά στα κεντρικά γραφεία της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Ασφαλείας (FSB), της κυριότερης διαδόχου της σοβιετικής KGB.
Το κτήριο όπου βρίσκεται το κατάστημα παιχνιδιών, που φιλοξενεί επίσης εστιατόρια, καταστήματα και έναν κινηματογράφο, εκκενώθηκε, ανέφεραν ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.
Το κανάλι Mash στην εφαρμογή Telegram ανέφερε πως εξερράγη φιάλη ηλίου.
Έρχεται το «Achaia Pass»: Μπαίνει και η Αχαΐα στα voucher του τουρισμού
05:00
Επιστροφή ενοικίου: Ποιοι θα πάρουν δύο - Πότε θα καταβληθεί στους δικαιούχους
04:00
ΔΕΗ Αυτές είναι οι χρεώσεις Οκτωβρίου για το μπλε και πράσινο τιμολόγιο
03:00
Δακτύλιος: Πώς μπορούν να εκδώσουν την κάρτα εισόδου οι πολίτες - Ημερομηνίες και ώρες εφαρμογής του
02:00