Η ολλανδική KLM ξεκινά ξανά τις πτήσεις από και προς το Ισραήλ
Ανανεώθηκε:
Αεροσκάφος της KLM
KLM Royal Dutch Airlines / APΗ ολλανδική αεροπορική εταιρεία KLM θα αρχίσει ξανά τις πτήσεις από και προς το Ισραήλ στις 28 Σεπτεμβρίου, όπως γνωστοποίησε σε σχετική ανακοίνωσή της.
Υπενθυμίζεται ότι, η αεροπορική εταιρεία είχε αναστείλει για ένα χρόνο τις πτήσεις προς το Ισραήλ. Μόλις τον Ιούνιο επέτρεψε ξανά τις πτήσεις προς το Τελ Αβίβ για να τις αναστείλει εκ νέου στις 13 Ιουνίου λόγω του κλεισίματος του εναέριου χώρου του Ισραήλ μετά τις ισραηλινές επιθέσεις στις πυρηνικές και στρατιωτικές υποδομές του Ιράν.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian, επαναφέρεται η διαδρομή Τελ Αβίβ - Άμστερνταμ μία φορά την ημέρα με αεροσκάφος που θα έχει χωρητικότητα 188 επιβατών.
Η διάρκεια της πτήσης αναμένεται να παραταθεί κατά μία ώρα ώστε να καταστεί δυνατή η στάση στη Λάρνακα της Κύπρου. Αυτό γίνεται για να απομακρυνθούν τα μέλη του πληρώματος που ανησυχούν για την παραμονή τους στο Ισραήλ.
Κίνδυνος υπερχείλισης του ποταμού Σαραντάπορου στην Ελευσίνα από την κακοκαιρια Byron
09:23
Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι της Καλαμάτας: Σώος ο 86χρονος οδηγός του
09:19
Ουκρανία: Απάντηση από τις ΗΠΑ αναμένει το Κρεμλίνο μετά τις συνομιλίες στη Μόσχα
09:16
Σαρώνει η κακοκαιρία Byron: Πώς θα κινηθεί τις επόμενες ώρες - Ποιες περιοχές δοκιμάζονται (pics - vids)
09:10