Ερντογάν σε Ζελένσκι: Η Τουρκία θα συνεχίσει να συμβάλλει στην ασφάλεια της Ουκρανίας
Ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Ουκρανό Πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι
AP Photo/Francisco SecoΗ Άγκυρα συνεχίζει τις προσπάθειές της για την επίτευξη μόνιμης ειρήνης και ότι, με την εδραίωσή της θα συνεχίσει να συμβάλλει στην ασφάλεια της Ουκρανίας είπε, σε τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα Πέμπτη (28/8) ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στον Ουκρανό ομόλογό του Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
Σύμφωνα με την τουρκική προεδρία, ο Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε επίσης ότι η Τουρκία είναι έτοιμη να κάνει ό,τι μπορεί για να πραγματοποιηθούν υψηλού επιπέδου επαφές που θα ανοίξουν τον δρόμο για την ειρήνη.
Υποστήριξε ότι είναι δυνατή μια δίκαιη λύση στον πόλεμο μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας και ότι πρέπει να συνεχιστούν και να ενισχυθούν οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ουκρανία: Σφοδρές αντιδράσεις για τον μαζικό βομβαρδισμό του Κιέβου– Για επιτυχία κάνει λόγο η Μόσχα
Πυροσβεστική: Συνολικά 37 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο - Άμεσα ελεγχθηκαν οι 26
22:29
Αποθέωση Τζόλη από τους οπαδούς της Μπριζ για το εντυπωσιακό του ξεκίνημα στην Άρσεναλ
22:17
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 4,4 εκατ. ευρώ
22:07
Με «όπλο» την υπομονή, η επιστροφή των αδειούχων: Προβλήματα στην Αθηνών-Κορίνθου, γεμάτα τα λιμάνια
22:06