Γερμανία: Η Ρωσία θα σταματήσει τον πόλεμο στην Ουκρανία μόνο για οικονομικούς λόγους
Ο Γερμανός Καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς
AP Photo/Mindaugas KulbisΟ Γερμανός καγκελάριος Φρίντριχ Μερτς δήλωσε σήμερα πως αναμένει ότι η Ρωσία θα σταματήσει τον πόλεμό της εναντίον της Ουκρανίας μονάχα όταν δεν θα μπορεί πλέον να τον κάνει για οικονομικούς και στρατιωτικούς λόγους, δεδομένου ότι οι διπλωματικές προσπάθειες των τελευταίων εβδομάδων απέτυχαν.
«Όλες οι προσπάθειες των τελευταίων εβδομάδων αντιμετωπίστηκαν με μια επιθετικότερη προσέγγιση από αυτό το καθεστώς στη Μόσχα εναντίον του πληθυσμού στην Ουκρανία», είπε ο Μερτς, κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης του κόμματός του στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία.
«Αυτό επίσης δεν θα σταματήσει έως να διασφαλίσουμε μαζί ότι η Ρωσία, τουλάχιστον για οικονομικούς λόγους, και ίσως για στρατιωτικούς λόγους… δεν θα μπορεί πλέον να συνεχίσει αυτόν τον πόλεμο».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Telegraph: Ο Τραμπ συζητά με τους Ευρωπαίους ανάπτυξη ιδιωτικών αμερικανικών εταιριών στην Ουκρανία
Ουκρανία: Η στιγμή της δολοφονίας του πρώην προέδρου της Βουλής στη Λβιβ
Ουκρανία: Κατέστρεψε ρωσική αποθήκη εκρηκτικών κοντά στη Μόσχα
Στη Γαλλία τα μαύρα κουτιά του Falcon που συνετρίβη στην Άγκυρα - Το χωριό που γλύτωσε στο παρά πέντε
12:21
Χαρμολύπη στη Βηθλεέμ που γιορτάζει τα πρώτα Χριστούγεννα μετά από δύο χρόνια (pics&vid)
12:08
Χαρδαλιάς: Γιορτή της αγάπης, της συνύπαρξης και της ελπίδας, τα Χριστούγεννα
11:55
Χριστούγεννα στο σκοτάδι, στο χιούμορ και στη μαγεία: 10 εναλλακτικές κινηματογραφικές επιλογές
11:43