«Απαράδεκτη»: Η πρώτη αντίδραση από το Κίεβο για την πρόταση Πούτιν σε Ζελένσκι
Ο Ουκρανός υπουργός Εξωτερικών Αντρίι Σιμπίχα.
AP PhotoΑπαράδεκτη χαρακτήρισε ο ουκρνός υπουργός Εξωτερικών Άντριι Σιμπίχα την πρόταση του Ρώσου πρόεδρου Βλαντίμιρ Πούτιν να συναντηθεί με τον Ουκρανό πρόεδρο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στην Μόσχα.
Όπως έγραψε σε ανάρτησή του ο Άντριι Σιμπίχα τουλάχιστον επτά χώρες συμπεριλαμβανομένης της Αυστρίας, του Βατικανού, της Ελβετίας και τριών χωρών του Κόλπου, είναι έτοιμες να φιλοξενήσουν μια τέτοια συνάντηση.
«Αυτές είναι σοβαρές προτάσεις και ο πρόεδρος Ζελένσκι είναι έτοιμος για παρόμοιες συναντήσεις σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή», έγραψε σε ανάρτηση του στο Χ. «Ωστόσο, ο Πούτιν συνεχίζει να τα βάζει με τους πάντες κάνοντας εν γνώσει του απαράδεκτες προτάσεις».
«Μόνο η αύξηση της πίεσης μπορεί να αναγκάσει τη Ρωσία να αντιμετωπίσει επιτέλους σοβαρά την ειρηνευτική διαδικασία», καταλήγει ο Αντρίι Σιμπίχα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πούτιν: «Είμαι πρόθυμος να συναντήσω τον Ζελένσκι στη Μόσχα» - Απαράδεκτη πρόταση λέει το Κίεβο
Απειλούσε τις ζωές της αδελφής του και του συζύγου της απαιτώντας 11.000 ευρώ στη Θεσσαλονίκη
11:29
O Ζελένσκι ζητά ενίσχυση της ουκρανικής αεράμυνας μετά τα φονικά ρωσικά πλήγματα στο Κίεβο
11:29
Βάγια Νέστορα: «Πήγε να βρει την κόρη μας»- Η συγκινητική ανάρτηση του συζύγου της Παναγιώτη Νέστορα
11:24
Πώς η NASA σκοπεύει να ρίξει τον ISS στον Ειρηνικό Ωκεανό – Γιατί ανησυχούν οι ειδικοί
11:13