Ισραήλ: Ο στρατός βομβάρδισε την πολυκατοικία Αλ Ρούγια στη Γάζα - Δεν υπάρχουν θύματα
Iσραηλινή επίθεση στην Γάζα
(AP Photo/Jehad Alshrafi)Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε ότι βομβάρδισε άλλη μια πολυώροφη πολυκατοικία στην Πόλη της Γάζας, αφού προηγουμένως είχε καλέσει τους ενοίκους, αλλά και όσους φιλοξενούνται σε σκηνές γύρω από αυτήν, να εκκενώσουν την περιοχή.
«Πριν από λίγο ο στρατός έπληξε ένα κτίριο μεγάλου ύψους που το χρησιμοποιούσε η τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς στη ζώνη της Πόλης της Γάζας» ανέφερε η ανακοίνωση.
Νωρίτερα, ο στρατός είχε καλέσει όσους βρίσκονταν στην περιοχή του κτιρίου Αλ Ρούγια, στα νοτιοδυτικά της πόλης, να την εγκαταλείψουν.
Ο Παλαιστίνιος εκπρόσωπος της υπηρεσίας Πολιτικής Άμυνας του θύλακα, Μαχμούντ Μπασάλ, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι το κτίριο «βομβαρδίστηκε από την ισραηλινή αεροπορία και δεν υπάρχουν τραυματίες από το πλήγμα».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Το Ισραήλ ζητά την παράδοση της Χαμάς - Συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί στη Γάζα
Ισραήλ: Ο πόλεμος στη Γάζα θα τερματιστεί αν η Χαμάς καταθέσει τα όπλα και απελευθερωθούν οι όμηροι
Ποιοι είναι οι κερδισμένοι από τη νέα αύξηση του κατώτατου μισθού - Αναλυτικά παραδείγματα
04:00
Σε ισχύ το θερινό ωράριο μειωμένης τιμολόγησης από τον ΔΕΔΔΗΕ: - Τι πρέπει να γνωρίζετε
03:00
Youth Pass 2026: Σε εξέλιξη οι υποβολή αιτήσεων από τους δικαιούχους - Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ
02:00
Πασχαλινό εορταστικό ωράριο: Ώρες λειτουργίας στα εμπορικά καταστήματα
01:00