Οι Χούθι ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση στο αεροδρόμιο Ραμόν με drone
Aντάρτες Χούθι
AP Photo/Osamah AbdulrahmanΟι Χούθι της Υεμένης επιβεβαίωσαν ότι έβαλαν στο στόχαστρο το αεροδρόμιο Ραμόν του Ισραήλ, χρησιμοποιώντας μη επανδρωμένα αεροσκάφη.
Ο στρατιωτικός εκπρόσωπος των ανταρτών, Γιαχία Σαρέε, είπε ότι εκτοξεύτηκαν συνολικά οκτώ δρόνοι και προειδοποίησε ότι «οι στρατιωτικές επιχειρήσεις θα ενταθούν»
Οι αντάρτες της Υεμένης εκτόξευσαν πρόσφατα πολλούς πυραύλους και μη επανδρωμένα αεροσκάφη εναντίον του ισραηλινού εδάφους, αφού το Ισραήλ βομβάρδισε την πρωτεύουσα Σαναά, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο πρωθυπουργός και τα μισά μέλη της κυβέρνησής τους.
Ο ισραηλινός στρατός από την πλευρά του ανέφερε ότι αναχαίτισε άλλα τρία μη επανδρωμένα αεροσκάφη, τα δύο εξ αυτών πριν περάσουν στο ισραηλινό έδαφος.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Σειρήνες ήχησαν στο Τελ Αβίβ - Αναχαιτίστηκε πύραυλος από την Υεμένη
ΚΟΣΜΟΣ
Υεμένη: Οι Χούθι αναφέρουν ότι εξαπέλυσαν επίθεση σε πλοίο στην Ερυθρά Θάλασσα
ΕΛΛΑΔΑ
Πρωτοχρονιά στην Περιφέρεια Αττικής: Το εορταστικό πρόγραμμα σε Πεδίον Άρεως και Πάρκο Τρίτση
12:02
ΚΟΣΜΟΣ
Ουκρανία: Δημοψήφισμα για το ειρηνευτικό σχέδιο και εκεχειρία 60 ημερών ζητά ο Ζελένσκι
11:57
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Πωλήθηκε το εμβληματικό σπίτι του «Moonstruck» στο Μπρούκλιν από την Έιμι Σούμερ (pics)
11:53
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Tσιάρας: Παρατείνουμε τη χαμηλή τιμή στο αγροτικό ρεύμα - «Παράθυρο» σε στήριξη κι άλλων προϊόντων
11:53
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ