ΚΟΣΜΟΣ

Καταστράφηκε 99,8% των φυτειών κάνναβης στην Αλβανία

Καταστράφηκε 99,8% των φυτειών κάνναβης στην Αλβανία
Κλιμάκια της ιταλικής οικονομικής αστυνομίας και της αλβανικής αστυνομίας, παρόντος του αρχηγού της Χάκι Τσάκο, παρουσιάζουν τα αποτελέσματα κοινών επιχειρήσεων κατά των ναρκωτικών, στο Δεύτερο Πανεπιστήμιο της Νάπολης (Seconda Università degli Studi di Napoli) στην Καζέρτα (Caserta) της Ιταλίας, την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016 Policia e Shtetit asp.gov.al

Η ιταλική οικονομική αστυνομία (Guardia di Finanza – G. di F.) και η αλβανική αστυνομία (Policia e Shtetit) έδωσαν σήμερα στην δημοσιότητα την κοινή έκθεση για τα ναρκωτικά που καταστράφηκαν από την αρχή του έτους έως σήμερα, μετά την ολοκλήρωση των επιχειρήσεων των ιταλικών αεροσκαφών στο εναέριο χώρο της Αλβανίας για τον εντοπισμό των φυτειών κάνναβης.

Ο γενικός διευθυντής της αλβανικής αστυνομίας Χακί Τσάκο (Haki Çako) δήλωσε σε συνέντευξη τύπου ότι «με την υποστήριξη των ιταλών εταίρων της καταστράφηκε το 99,8% των καλλιεργειών».

«Συγκρίνοντας τα δεδομένα του 2013, με τα δεδομένα του 2016, έχουν φυτευτεί 110 εκτάρια λιγότερα κάνναβης. Το 2013, υπήρχαν 323 εκτάρια καλλιεργειών και καταστράφηκαν 98.491 χασισόδεντρα, ενώ το 2016 υπήρχαν μόνο 213 εκτάρια», δήλωσε ο γενικός διευθυντής της αλβανικής αστυνομίας.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ