«Summit of Fire»: «Το μακρύ χέρι του Ισραήλ θα χτυπήσει τους εχθρούς παντού» απειλεί ο Κατζ
Ο Ίσραελ Κατζ
AP Photo/Mark SchiefelbeinΜε πλήγματα «παντού» ώσπου να «εξουδετερωθούν οι ηγέτες της Χαμάς» απειλεί ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ, Ίσραελ Κατζ, σε μία επιχείρηση που έλαβε την κωδική ονομασία «Summit of Fire».
«Η πολιτική ασφάλειας του Ισραήλ είναι σαφής: το μακρύ χέρι του Ισραήλ θα εναντίον των εχθρών του οπουδήποτε» ανέφερε σε ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter), λίγες μόλις ώρες μετά την επίθεση στη Ντόχα.
«Δεν υπάρχει μέρος όπου μπορούν να κρυφτούν» απειλεί.
«Όποιος συμμετείχε στη σφαγή της 7ης Οκτωβρίου θα λογοδοτήσει. Όποιος διαπράττει τρομοκρατικές ενέργειες εναντίον του Ισραήλ θα τιμωρηθεί» συμπλήρωσε.
«Η Γάζα θα καταστραφεί»
«Εάν οι δολοφόνοι της Χαμάς δεν αποδεχθούν τους όρους του Ισραήλ για τον τερματισμό του πολέμου, με πρώτο και κύριο τον όρο της απελευθέρωσης όλων των ομήρων και του αφοπλισμού τους, θα εξοντωθούν και η Γάζα θα καταστραφεί» συμπληρώνει.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επίθεση με drone και σε δεύτερο σκάφος του στόλου που πλέει προς τη Γάζα - Βίντεο ντοκουμέντο
ΗΠΑ: Φρενίτιδα με το Powerball - Στο 1,7 δισ. δολάρια έφτασε το τζακπότ
18:01
Hellenic Train: Περισσότερα δρομολόγια στον Οδοντωτό ενόψει εορτών
17:53
Karel Komárek: «Τεράστια ευκαιρία για τους μετόχους η επιχειρηματική συνένωση Allwyn - ΟΠΑΠ»
17:46
Αγρότες: Άνοιξαν έξτρα λωρίδες σε Βοιωτία, Ριτσώνα, Αμφίκλεια - Ομαλοποιείται η έξοδος των εκδρομέων
17:39