ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Τουλάχιστον 4 νεκρούς και τεράστιες καταστροφές άφησε στο πέρασμα του ο τυφώνας Μάθιου

ΗΠΑ: Τουλάχιστον 4 νεκρούς και τεράστιες καταστροφές άφησε στο πέρασμα του ο τυφώνας Μάθιου
ΑΠΕ-ΜΠΕ

Καταστροφικό ήταν το πέρασμα του τυφώνα Μάθιου από τις Ηνωμένες Πολιτείες και τις ακτές της Φλόριντα, καθώς τα διεθνή μέσα Ενημέρωσης κάνουν λόγο για τουλάχιστον 4 νεκρούς.

Μία 50χρονη γυναίκα υπέστη καρδιακή ανακοπή στο σπίτι της στην κομητεία Σεντ Λούσι της κεντρικής Φλόριντα, ενώ μία ακόμη γυναίκα σκοτώθηκε λόγω πτώσης δέντρου και άλλα δύο άτομα εξέπνευσαν υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Την ίδια στιγμή, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν με ταχύτητα 195 χιλιομέτρων την ώρα τουλάχιστον ένα εκατομμύριο νοικοκυριά στην Φλόριντα έχουν βυθιστεί στο σκοτάδι.

ΤΥΦΩΝΑΣ ΜΕΣΑ 2

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Επιχείρηση διάσωσης στήθηκε για έναν άνθρωπο με κινητικά προβλήματα, ο οποίος παρασύρθηκε και έπεσε από το αναπηρικό του καροτσάκι και κατέληξε στον ποταμό. Οι αρχές αμέσως ξεκίνησαν τις κινητοποιήσεις και τελικά κατάφεραν να τον διασώσουν και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα.

ΤΥΦΩΝΑΣ ΜΕΣΑ copy

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τους θυελλώδεις ανέμους, οι καταστροφές είναι τεράστιες με δένδρα να έχουν κυριολεκτικά ξεριζωθεί και πολλά σπίτια να έχουν καταστραφεί.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ