Πυροβολισμοί σε πανεπιστήμιο της Γιούτα - Τραυματίστηκε ο ακτιβιστής Τσάρλι Κερκ
Τσάρλι Κερκ - Φωτογραφία Αρχείου
(AP Photo/Ross D. Franklin, File)Ο ακροδεξιός ακτιβιστής Τσάρλι Κερκ, με μεγάλη επιρροή σε πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, πυροβολήθηκε σήμερα στη διάρκεια εκδήλωσης σε πανεπιστήμιο της Γιούτα στις ΗΠΑ.
Ο 31χρονος ιδρυτής της ΜΚΟ «Turning Point USA» έκανε μια παρουσίαση όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί, μετέδωσε δημοσιογράφος του NBC News σε ανάρτησή του σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.
Εκπρόσωπος του πανεπιστημίου δήλωσε ότι ο Τσάρλι Κερκ τραυματίστηκε και απομακρύνθηκε από άνδρες της ασφάλειας, χωρίς να έχει διευκρινιστεί η κατάσταση του.
Ένας ύποπτος συνελήφθη στον χώρο της επίθεσης.
Η ανάρτηση του Τραμπ
«Πρέπει όλοι να προσευχηθούμε για τον Τσάρλι Κερκ, ο οποίος πυροβολήθηκε», αναφέρει ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Truth Social.
Βρετανία: Ο Ρόμπι Γουίλιαμς ξεπέρασε τους Beatles σε αριθμό άλμπουμ που κατέκτησαν την κορυφή
22:52
ΟΗΕ: Η Συρία σε κρίσιμο σταυροδρόμι ασφάλειας και μετάβασης
22:40
Καρέ καρέ το «ρεσάλτο» Γάλλων κομάντο σε τάνκερ του ρωσικού «σκιώδους» στόλου
22:28
Γαλλία: Οι αρχές απαγόρευσαν συγκέντρωση Βρετανών ακροδεξιών που αντιτίθεται στη μετανάστευση
22:16