Τραμπ για δολοφονία Κερκ: «Η ρητορική της ριζοσπαστικής αριστεράς ευθύνεται για την τρομοκρατία»
Ο Τσάρλι Κερκ και ο Ντόναλντ Τραμπ
AP Photo/Phelan M. EbenhackΤην δολοφονία ενός από τους εκπροσώπους του κινήματος MAGA, Τσάρλι Κερκ καταδίκασε ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, καταλογίζοντας ευθύνες στην Αριστερά για τον θάνατό του.
«Εδώ και χρόνια, η ριζοσπαστική αριστερά εξισώνει θαυμάσιους Αμερικανούς όπως ο Τσάρλι με ναζί και τους χειρότερους εγκληματίες και δράστες μαζικών δολοφονιών στον κόσμο. Αυτή η ρητορική ευθύνεται άμεσα για την τρομοκρατία που ζούμε σήμερα στη χώρα μας κι αυτό πρέπει να σταματήσει αμέσως» υποστήριξε ο Τραμπ σε ανάρτησή του στο Truth Social.
«Η κυβέρνησή μου θα βρει όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή τη φρικαλεότητα και σε κάθε άλλη πολιτική βία, συμπεριλαμβανομένων των οργανώσεων που τους χρηματοδοτούν και τους υποστηρίζουν», διεμήνυσε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τσάρλι Κερκ: «Κατέρρευσε, αίμα έτρεχε από τον λαιμό του» - Από ταράτσα η μοιραία σφαίρα στον 30χρονο
Ουκρανία: Έκκληση από τον πάπα Λέων για «μια ημέρα ειρήνης, τουλάχιστον για τα Χριστούγεννα
23:57
Συντριβή αεροσκάφους έξω από την Άγκυρα: Ποιος ήταν ο λίβυος αντιστράτηγος αλ Χαντάντ
23:50
Αγρότες: Μετά την ταλαιπωρία... αισιοδοξία για ομαλή κορύφωση της εξόδου των Χριστουγέννων
23:45
Καθ ΄οδόν «εορταστική» κακοκαιρία: «Χριστούγεννα με καταιγίδες και Πρωτοχρονιά με χιονοπτώσεις»
23:42