Τραμπ για δολοφονία Κερκ: «Η ρητορική της ριζοσπαστικής αριστεράς ευθύνεται για την τρομοκρατία»
Ο Τσάρλι Κερκ και ο Ντόναλντ Τραμπ
AP Photo/Phelan M. EbenhackΤην δολοφονία ενός από τους εκπροσώπους του κινήματος MAGA, Τσάρλι Κερκ καταδίκασε ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, καταλογίζοντας ευθύνες στην Αριστερά για τον θάνατό του.
«Εδώ και χρόνια, η ριζοσπαστική αριστερά εξισώνει θαυμάσιους Αμερικανούς όπως ο Τσάρλι με ναζί και τους χειρότερους εγκληματίες και δράστες μαζικών δολοφονιών στον κόσμο. Αυτή η ρητορική ευθύνεται άμεσα για την τρομοκρατία που ζούμε σήμερα στη χώρα μας κι αυτό πρέπει να σταματήσει αμέσως» υποστήριξε ο Τραμπ σε ανάρτησή του στο Truth Social.
«Η κυβέρνησή μου θα βρει όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή τη φρικαλεότητα και σε κάθε άλλη πολιτική βία, συμπεριλαμβανομένων των οργανώσεων που τους χρηματοδοτούν και τους υποστηρίζουν», διεμήνυσε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τσάρλι Κερκ: «Κατέρρευσε, αίμα έτρεχε από τον λαιμό του» - Από ταράτσα η μοιραία σφαίρα στον 30χρονο
Η νέα διαδικασία στη διαπραγμάτευση της ρύθμισης οφειλών με τους servicers
04:00
Καύσιμα: Πότε θα ανακοινωθούν τα μέτρα για το πετρέλαιο θέρμανσης - Πλαφόν το 1,75 ευρώ
03:00
ΔΕΗ: Αυτές είναι οι χρεώσεις Οκτωβρίου στο «μπλε» και το «πράσινο» τιμολόγιο
02:00
Δακτύλιος: Πώς μπορούν να εκδώσουν την κάρτα εισόδου οι πολίτες
01:00