Συναγερμός στη Γερμανία- Η αστυνομία απέκλεισε κατοικημένη περιοχή
Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στη Γερμανία για τον εντοπισμό ενός ένοπλου άνδρα. Όπως αναφέρει η αστυνομία στον λογαριασμό της στο Twitter, έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση αποφεύχθηκε έκρηξη σε συγκρότημα κατοικιών στη πόλη Κέμνιτς.
«Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση μεγάλης κλίμακας με την υποψία προετοιμασίας βομβιστικής επίθεσης», ανέφερε στο πρώτο tweet η αστυνομία του Σάχεσν για να προσθέσει στη συνέχεια ότι «αποφεύχθηκε έκρηξη με το πού έφθασε στο σημείο η αστυνομία».
Οι αστυνομικές αρχές με άλλο tweet καλούν τους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν στα σπίτια τους και να μην βγουν από αυτά μέχρι να υπάρξει νεότερη ενημέρωση.
Υπενθυμίζεται ότι οι αρχές αρχικα δεν είχαν δώσει στοιχεία για το είδος της απειλής, ωστόσο είχαν ζητήσει από τους κατοίκους της πόλης να μην βγουν από τα σπίτια τους γιατί υπάρχει κίνδυνος, ενώ σύμφωνα με το RT.com, είχαν κάνει έκκληση στους κατοίκους να μην δημοσιεύουν φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το σημείο και τις αστυνομικές επιχειρήσεις.
ΟΠΕΚΕΠΕ: Στις 20 Απριλίου Αθανασίου και Χατζηβασιλείου στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής
13:13
Χίος: Ενώπιον του εισαγγελέα οι τρεις από τους επτά συλληφθέντες που κατασκεύαζαν ρουκέτες (vid)
13:09
Juilliard String Quartet: Το θρυλικό κουαρτέτο εγχόρδων στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
13:03
Μηταράκης: «Κινήθηκα απολύτως στο πλαίσιο του Συντάγματος – Ζητώ άμεσα την άρση της ασυλίας μου» (vid)
13:02