«Τον πιάσαμε» - Τι είπε ο κυβερνήτης της Γιούτα για τον δολοφόνο του Τσάρλι Κερκ
Μια φωτογραφία του Τσάρλι Κερκ, διευθύνοντος συμβούλου και συνιδρυτή της Turning Point USA, ο οποίος πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε, σε μια αγρυπνία στη μνήμη του..
(AP Photo/Lindsey Wasson)Για την σύλληψη του άνδρα που κατηγορείται για την δολοφονία του Τσάρλι Κερκ μίλησε ο κυβερνήτης της Γιούρα, Σπένσερ Κοξ.
«Τον πιάσαμε. Το βράδυ της 11ης Σεπτεμβρίου, ένα μέλος της οικογένειας του Τάιλερ Ρόμπινσον επικοινώνησε με έναν οικογενειακό φίλο, ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Ουάσιγκτον ότι ο Ρόμπινσον τους είχε ομολογήσει ή υπονοήσει ότι είχε διαπράξει το έγκλημα», δήλωσε ο Κοξ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.
Υπό κράτηση ο πατέρας του υπόπτου
Ο πατέρας του υπόπτου για τη δολοφονία του Τσάρλι Κερκ, ο οποίος τέθηκε υπό κράτηση, αναγνώρισε τον γιο του από φωτογραφίες που είχαν δημοσιοποιηθεί, σύμφωνα με αξιωματούχο των αρχών επιβολής του νόμου.
Ο πατέρας είπε στον γιο του να παραδοθεί. Επίσης, κάλεσε έναν πάστορα νεολαίας για να τον βοηθήσει. Ο πάστορας κάλεσε τους ομοσπονδιακούς αστυνόμους, οι οποίοι συνέλαβαν τον ύποπτο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αυτός είναι ο άνθρωπος που συνελήφθη για την δολοφονία του Τσάρλι Κερκ
Φόβοι για «κύκλο αίματος» στις ΗΠΑ μετά τη δολοφονία Κερκ - Τι λένε ειδικοί σε θέματα πολιτικής βίας
Ρόδος: Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση 10χρονου σε ορεινό χωριό του νησιού
08:31
Ιράν: Εγκαταλείπει την υποκριτική η ηθοποιός Αλιντουστί, λόγω του νόμου της υποχρεωτικής μαντίλας
08:18
Δύο Παλαιστίνιοι νεκροί από ισραηλινά πυρά στη Λωρίδα της Γάζας
08:05
Το ασήμι ξεπέρασε τα 75 δολάρια ανά ουγγιά - Για πρώτη φορά στην ιστορία
07:53