Αμπάς: Η αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους είναι ένα βήμα προς μια «διαρκή» ειρήνη
O παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς
Alexey Maishev, Sputnik, Kremlin Pool Photo via APΟ παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς δήλωσε σήμερα ότι η αναγνώριση από τη Βρετανία ενός παλαιστινιακου κράτους είναι ένα βήμα προς «μια δίκαιη και διαρκή ειρήνη», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από την παλαιστινιακή προεδρία.
- Διαβάστε αναλυτικά: Βρετανία, Καναδάς και Αυστραλία αναγνώρισαν επισήμως το Παλαιστινιακό κράτος - «Ελπίδα για ειρήνη»
«Ο Πρόεδρος του Παλαιστινιακού Κράτους Μαχμούντ Αμπάς χαιρετίζει την ανακοίνωση της αναγνώρισης από το Ηνωμένο Βασίλειο του ανεξάρτητου Παλαιστινιακού Κράτους, δηλώνοντας ότι πρόκειται για ένα σημαντικό και απαραίτητο βήμα προς τη συγκεκριμενοποίηση μιας δίκαιης και διαρκούς ειρήνης», αναφέρει η προεδρία.
SPONSORED
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Η BYD θέλει να ενισχύσει την παρουσία της στην Ευρώπη
09:15
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Marina Handovic: Στρατηγικός ο ρόλος της Ελλάδας στις διεθνείς δραστηριότητες της Mondelez
09:03
ΕΛΛΑΔΑ
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: 55χρονος Βρετανός πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο και κατέρρευσε
08:58
ΕΛΛΑΔΑ
ΟΠΕΚΕΠΕ: Βίντεο και φωτογραφίες από την επιχείρηση «Θερισμός» - Πώς έβγαλαν 2,5 εκατ. σε 5 χρόνια
08:58
ΧΡΗΜΑ