Αμπάς: Η αναγνώριση του παλαιστινιακού κράτους είναι ένα βήμα προς μια «διαρκή» ειρήνη
O παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς
Alexey Maishev, Sputnik, Kremlin Pool Photo via APΟ παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς δήλωσε σήμερα ότι η αναγνώριση από τη Βρετανία ενός παλαιστινιακου κράτους είναι ένα βήμα προς «μια δίκαιη και διαρκή ειρήνη», αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από την παλαιστινιακή προεδρία.
- Διαβάστε αναλυτικά: Βρετανία, Καναδάς και Αυστραλία αναγνώρισαν επισήμως το Παλαιστινιακό κράτος - «Ελπίδα για ειρήνη»
«Ο Πρόεδρος του Παλαιστινιακού Κράτους Μαχμούντ Αμπάς χαιρετίζει την ανακοίνωση της αναγνώρισης από το Ηνωμένο Βασίλειο του ανεξάρτητου Παλαιστινιακού Κράτους, δηλώνοντας ότι πρόκειται για ένα σημαντικό και απαραίτητο βήμα προς τη συγκεκριμενοποίηση μιας δίκαιης και διαρκούς ειρήνης», αναφέρει η προεδρία.
ΧΡΗΜΑ
Τι κερδίζουν μετά τις φοροελαφρύνσεις οι δημόσιοι υπάλληλοι
03:00
ΧΡΗΜΑ
ΔΥΠΑ-Voucher: Εκπνέει η προθεσμία για το πρόγραμμα επιταγών βιβλίων
02:00
ΧΡΗΜΑ
Τριπλή επιστροφή ενοικίου το 2026: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι και ποια τα ποσά
01:00
ΧΡΗΜΑ
Τέλη κυκλοφορίας 2026: Αναλυτικός οδηγός - Τι πρέπει να γνωρίζετε
00:30
ΚΟΣΜΟΣ