ΚΟΣΜΟΣ

Εκλογές ΗΠΑ 2016: το «γλέντι» στο τουίτερ μετά το 2ο ντιμπέιτ

Εκλογές ΗΠΑ 2016: το «γλέντι» στο τουίτερ μετά το 2ο ντιμπέιτ
twitter/REUTERS-Rick Wilking

Το δεύτερο ντιμπέιτ ανάμεσα στην Χίλαρι Κλίντον και τον Ντόναλντ Τραμπ έχει περάσει ήδη στην ιστορία. Τα επιτελεία των δυο υποψηφίων για τον Λευκό Οίκο μετρούν τα υπέρ και κατά από αυτή τους την εμφάνιση.

Ο Ντόναλντ Τραμπ λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter μαζί με όλα τα μέλη της οικογένεια του, που αλλού; Μέσα στο ιδιωτικό του αεροσκάφος.

Η αναμέτρηση των δυο αποτέλεσε γι ακόμη μια φορά έμπνευση για τους χρήστες του διαδικτύου. Ας δούμε, λοιπόν, μερικά από τα «έργα» της φαντασίας τους.

Στα μάτια όσων είναι φιλικά διακείμενοι στην Χίλαρι Κλίντον, ο Ντόναλντ Τραμπ φαντάζει να ορέγεται ανθρώπινη σάρκα... και μάλιστα την δική της.

Κάποιοι βέβαια διάβασαν την γλώσσα του σώματος και είδαν κάτι άλλο! Μια ατελείωτη αγάπη!

Το ...κρυφό πάθος ίσως να το διέκριναν και τα παιδιά του Τραμπ γι αυτό να κατεύθυναν την μύγα στα φρύδια της Χίλαρι ώστε να την φέρουν σε δύσκολη θέση.

Ποιος κέρδισε τις εντυπώσεις;

Το CNN υποστηρίζει η Χιλάρι Κλίντον .

debate

Για πολλούς όμως νικητής είναι ο Τραμπ , ο οποίος σε αυτό το ντιμπέιτ ήταν πιο επιθετικός σε σχέση με το προηγούμενο. Μέχρι και πλανητάρχη τον βλέπουν, να κάθεται στο οβάλ γραφείο.

Μέχρι να τελειώσει όμως την προεκλογική του εκστρατεία θα πρέπει να μάθει να κάνει ασκήσεις διαχείρισης του άγχους ... αλλά όχι έτσι.

Ίσως βέβαια να προσπαθεί να κρύψει την θλίψη του, διότι η εικόνα του «τραυματίστηκε» μετά τις αποκαλύψεις των σεξιστικών σχολίων που έκανε για τις γυναίκες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ