Στη Μόσχα ο επικεφαλής του οργανισμού ατομικής ενέργειας του Ιράν
Το Κρεμλίνο, στην καρδιά της Μόσχας
AP Photo/Pavel BednyakovΣτη Μόσχα έφτασε ο επικεφαλής του οργανισμού ατομικής ενέργειας του Ιράν, ο Μοχαμάντ Εσλαμί, σύμφωνα με το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων RIA, το οποίο επικαλείται σημερινή ανακοίνωση της ιρανικής πρεσβείας.
Το 15μελές Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ επέλεξε να μην υπάρξει μόνιμη άρση των κυρώσεων σε βάρος της Τεχεράνης, αφού τρεις ευρωπαϊκές χώρες ενεργοποίησαν διαδικασία 30 ημερών τον περασμένο μήνα για την εκ νέου επιβολή τους, κατηγορώντας το Ιράν ότι δεν συμμορφώθηκε με συμφωνία του 2015 με τις παγκόσμιες δυνάμεις που αποσκοπούσε στην αποτροπή του από την ανάπτυξη πυρηνικού όπλου.
Τι αναφέρει για τη Ρωσία
Το Ιράν διαψεύδει ότι έχει οποιαδήποτε τέτοια πρόθεση και η Ρωσία δηλώνει ότι υποστηρίζει το δικαίωμα της Τεχεράνης στην πυρηνική ενέργεια για ειρηνικούς σκοπούς.
Ο Εσλαμί είναι επίσης αντιπρόεδρος του Ιράν. Το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων RIA δεν διευκρίνισε με ποιον θα συναντηθεί στη Μόσχα.
Ακρίβεια: Παρεμβάσεις για την οικονομική ανακούφιση των συνεπών οφειλετών και μειώσεις φόρων
11:00
Επιστρέφοντας στο καταφύγιο της μουσικής στα 30
10:51
Οδηγός έκλεψε βαν και παρέσυρε αυτοκίνητα στο Παλαιό Φάληρο – Βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ
10:41
Το νησί των επιδημιών και της σιωπής έξω από τη Βενετία
10:30