Συνάντηση Πούτιν με το ρωσικό Συμβούλιο Ασφαλείας: «Σημαντικές ανακοινώσεις» προαναγγέλλει ο Πεσκόφ
Ο Βλαντιμίρ Πούτιν
Mikhail Metzel/Sputnik, Kremlin / APΣε «σημαντικές ανακοινώσεις» αναμένεται να προβεί ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν την Δευτέρα (22/9) μετά από συνάντησή του με μέλη του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, όπως έκανε γνωστό ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ.
«Στα μέσα της ημέρας, κάποια στιγμή μετά τις 2:00-2:30 μ.μ., αναμένουμε ότι ο πρόεδρος θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τα μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας».
Πρόκειται, όπως αναφέρει για μία «επιχειρησιακή συνάντηση με τα μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας και αναμένουμε μια σημαντική δήλωση από τον Πρόεδρο Πούτιν».
Την ίδια ώρα, το Κρεμλίνο χαρακτήρισε τις κατηγορίες της Εσθονίας κατά της Ρωσίας για φερόμενη παραβίαση του εναέριου χώρου της «κενές, αβάσιμες και μέρος μιας κραυγαλέας προσπάθειας κλιμάκωσης των εντάσεων και πρόκλησης ατμόσφαιρας αντιπαράθεσης».
Οι ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις, σύμφωνα με τον Πεσκόφ, «ενεργούν αυστηρά εντός του πλαισίου των διεθνών κανονισμών, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που αφορούν τις πτήσεις».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Πυρά» Ζαχάροβα σε ΝΑΤΟ και ΕΕ: Είναι ο παλμός της εξάπλωσης της τρομοκρατίας στην Ευρώπη
Η Ρωσία κατηγορεί το Ταλίν για ψευδείς ισχυρισμούς περί παραβίασης του εσθονικού εναέριου χώρου
Έως τις 30 Απριλίου παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για χρήση αιγιαλού
01:00
ΕΝΦΙΑ : Πού θα βρείτε αναρτημένα τα εκκαθαριστικά - Ποια τα νέα δεδομένα
00:30
«Παρέμβαση στο Ορμούζ θα σήμαινε ένα βήμα προς την εμπλοκή στον πόλεμο» λέει η Μελόνι
23:59
Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΓΙΑ 17Η ΜΕΡΑ: Στο κόκκινο η κόντρα ΗΠΑ - ΕΕ για τα Στενά του Ορμούζ - Κλιμακώνεται η ένταση μεταξύ Ιράν και Ισραήλ
23:54