Έκλεισε το μικρόφωνο του Ερντογάν ενώ μιλούσε στον ΟΗΕ για τη Γάζα - Οργή στην Τουρκία
Ομιλία Ερντογάν στη ΓΣ του ΟΗΕ
APΠροβλήματα με το μικρόφωνό του αντιμετώπισε ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.
Όπως θα δείτε και στο παρακάτω σχετικό βίντεο, τη στιγμή που ο Ερντογάν μιλούσε για τον πόλεμο του Ισραήλ στη Γάζα, ο ήχος διακόπηκε.
Το περιστατικό προκάλεσε την οργή των τουρκικών ΜΜΕ, που κάνουν λόγο για σαμποτάζ στην ομιλία του Τούρκου προέδρου.
«Σας ζητώ συγγνώμη κυρίες και κύριοι, δεν μπορώ να ακούσω τον πρόεδρο. Η φωνή του χάθηκε», είπε η διερμηνέας τη στιγμή της διακοπής.
Απαντώντας, ο ΟΗΕ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, εξηγώντας ότι οι ομιλητές είχαν χρονικό περιθώριο πέντε λεπτών, με τον Ερντογάν ωστόσο να το ξεπερνάει και για το λόγο αυτό έκλεισε το μικρόφωνο.
Το έργο «Last Days» για την ζωή και το θάνατο του Κερτ Κομπέιν στην Βασιλική όπερα του Λονδίνου
15:47
Κυπριακή προεδρία στη Ε.Ε.: Άμυνα, ασφάλεια, μεταναστευτικό και καθημερινότητα οι βασικοί άξονες
15:35
Μιχάλης Ζαμπίδης: Ο Iron Mike επιστρέφει στο ρινγκ μετά από δέκα χρόνια απουσίας
15:22
Γκύζη: Άνδρας μαχαίρωσε στο λαιμό τη σύζυγο του και αυτοκτόνησε - Νοσηλεύεται η γυναίκα
15:13