Κίνα: Τουλάχιστον οκτώ νεκροί από την κατάρρευση τεσσάρων κτιρίων
Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην πόλη Ουενζχού, στην ανατολική Κίνα, ως αποτέλεσμα της κατάρρευσης τεσσάρων κτιρίων. Σύμφωνα δε με τα κινεζικά ΜΜΕ, οι διασώστες έχουν καταφέρει να βγάλουν ζωντανά κάτω από τα συντρίμμια πέντε ατομα ενώ εξακολουθούν να αναζητούν τυχόν εγκλωβισμένους στα ερείπια.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ, το δυστύχημα σημειώθηκε περίπου στις 04:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας τοπική ώρα (23:00 της Κυριακής ώρα Ελλάδας) και αρχικά το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Κίνας είχε κάνει λόγο για περισσότερους από εγκλωβισμένους στα συντρίμμια.
Σε ανακοίνωσή τους, οι Αρχές της επαρχίας Λουτσένγκ, όπου βρίσκεται η πόλη Ουενζχού, επεσήμαναν ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για τα αίτια της κατάρρευσης των τεσσάρων κτιρίων, κάποια από τα οποία ήταν τετραώροφα.
LIVE Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Τραμπ: «Τρίτη στις 20:00 το χτύπημα στο Ιράν» - Αποζημίωση ζητά η Τεχεράνη για να ανοίξει το Ορμούζ
20:10
Ο ισραηλινός στρατός λέει ότι εντόπισε στρατιωτικό εξοπλισμό της Χεζμπολάχ σε σχολείο στο Λίβανο (pics)
20:00
Αίσιο τέλος στην επιχείρηση διάσωσης του τραυματισμένου ορειβάτη στο Αγρίνιο (vid)
19:47
Νέα προειδοποίηση Τραμπ: Θα χάσουν τα εργοστάσια ενέργειας αν δεν ανοίξουν το Ορμούζ έως την Τρίτη
19:36