Κρεμλίνο: «Η Μόσχα δεν έχει ανάμιξη στις υπερπτήσεις drones στην Κοπεγχάγη»
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ
Anton Vaganov/Pool Photo via APΗ Ρωσία υποστήριξε σήμερα ότι δεν είναι αναμιγμένη στις πτήσεις μη επανδρωμένων αεροσκαφών πάνω από το αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης, που μπλόκαραν χθες, Δευτέρα, για τέσσερις ώρες την αεροπορική κυκλοφορία.
«Κάθε φορά, ακούμε αβάσιμες κατηγορίες», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ στη διάρκεια της καθημερινής ενημέρωσης των δημοσιογράφων. Οι δανικές αρχές κατήγγειλαν σήμερα μια «σοβαρή επίθεση» εναντίον των υποδομών της χώρας, με την πρωθυπουργό Μέτε Φρεντέρικσεν να δηλώνει ότι «δεν αποκλείει» το ενδεχόμενο να ευθύνεται η Ρωσία.
Τι ανέφερε ο Πεσκόφ για την συνθήκη New Start
Ο Πεσκόφ δήλωσε επίσης σήμερα ότι, αν η πυρηνική συμφωνία New Start αφεθεί να εκπνεύσει τον ερχόμενο Φεβρουάριο, δημιουργούνται κίνδυνοι για τη διεθνή ασφάλεια.
Στη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης των δημοσιογράφων, ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου δήλωσε πως η Ρωσία θα πρέπει να λάβει μέτρα, τα οποία δεν διευκρίνισε, αν οι ΗΠΑ δεν συμφωνήσουν να παραταθεί για ένα χρόνο η ισχύς της συνθήκης, όπως πρότεινε χθες, Δευτέρα, ο ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μετά την Κοπεγχάγη έκλεισε και το διεθνές αεροδρόμιο του Όσλο λόγω drones
«Ικανός χειριστής» πίσω από τα drones σε Κοπεγχάγη και Όσλο - «Δεν γνωρίζουμε ακόμη αν ήταν ρωσικά»
Χατζηδάκης: 40 εκατ. από Helleniq Energy και Motor Oil για τη μείωση σε αμόλυβδη και ντίζελ
15:21
Κομισιόν: Στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία προσχωρεί η Ουγγαρία
15:20
Συναγερμός για φωτιά στην Αγιάσο Μυτιλήνης: Μήνυμα 112 στους κατοίκους να είναι σε ετοιμότητα
15:13
Ανάρτηση Αφροδίτης Νέστορα μετά τις συλλήψεις: Η τρομοκρατία δεν πρέπει να γίνει ποτέ ανεκτή
15:05