Οργή Τραμπ για την επιστροφή Κίμελ: «Δεν μπορώ να το πιστέψω»
Ο Τζίμι Κίμελ και ο Ντόναλντ Τραμπ
APΤην οργή του Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσε η επιστροφή του Τζίμι Κίμελ στον «αέρα», με τον πρόεδρο των ΗΠΑ να σχολιάζει χαρακτηριστικά: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι το ABC Fake News του έδωσε πίσω τη δουλειά του» ενώ παράλληλα προειδοποίησε πως «την τελευταία φορά που κυνήγησα το ABC μου έδωσαν 16 εκατ. δολάρια».
Ο Αμερικανός πρόεδρος δήλωσε πως το ABC ενημέρωσε τον Λευκό Οίκο ότι η εκπομπή του Κίμελ ακυρώθηκε, ενώ άσκησε κριτική στον παρουσιαστή υποστηρίζοντας πως «το κοινό του έχει εξαφανιστεί και το «ταλέντο» του δεν υπήρχε ποτέ».
«Γιατί να θέλουν πίσω κάποιον που τα πάει τόσο άσχημα, που δεν είναι αστείος και που θέτει σε κίνδυνο το δίκτυο, παίζοντας 99% σκουπίδια υπέρ των Δημοκρατικών» έγραψε σε ανάρτησή του στο Truth Social.
«Είναι ένας ακόμη βραχίονας της Εθνικής Επιτροπής των Δημοκρατών
και, από ό,τι γνωρίζω, αυτό θα αποτελούσε μια σημαντική παράνομη συνεισφορά στην εκστρατεία του κόμματος» ανέφερε.
Στη συνέχεια, φαίνεται να στρέφεται κατά του ABC, αναφέροντας πως «νομίζω ότι θα δοκιμάσουμε την ABC σε αυτό. Ας δούμε πώς θα τα πάμε. Την τελευταία φορά που τους κυνήγησα, μου έδωσαν 16 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό ακούγεται ακόμα πιο προσοδοφόρο».
«Ας σαπίσει ο Τζίμι Κίμελ με τις κακές του τηλεθεάσεις» κατέληξε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συγκινημένος στην επιστροφή του στον «αέρα» ο Κίμελ - Η αντίδραση του Ντόναλντ Τραμπ
SPONSORED
Τρεις νεκροί και 12 τραυματίες σε επιδρομή με drones της Ουκρανίας στη Ρωσία
09:50
ΣΕΒ - ΙΟΒΕ: «Καμπανάκι» για την ανταγωνιστικότητα - Τα βήματα που πρέπει να γίνουν
09:41
Αναζητείται 52χρονος που μαχαίρωσε 35χρονο μετά από συμπλοκή στην Αχαΐα
09:36
To καινούργιο EX60 είναι το νέο ορόσημo στην ασφάλεια των Volvo
09:30