Νετανιάχου: Η αναγνώριση παλαιστινιακού κράτους δεν δεσμεύει το Ισραήλ
O Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου.
AP PhotoΗ πρόσφατη αναγνώριση, από ορισμένες χώρες της Δύσης, ενός παλαιστινιακού κράτους, «δεν θα δεσμεύσει το Ισραήλ, με κανέναν τρόπο», υπογράμμισε απόψε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου.
«Δεν θα δημιουργηθεί παλαιστινιακό κράτος», ανέφερε στην ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού.
Ηγέτες από δεκάδες χώρες τη Δευτέρα συμμετείχαν στα Ηνωμένα Έθνη σε μια διάσκεψη «για τη λύση των δύο κρατών» και πολλές χώρες αναγνώρισαν το Κράτος της Παλαιστίνης, κάνοντας μια ιστορική, διπλωματική στροφή, σχεδόν δύο χρόνια μετά την έναρξη του πολέμου στη Λωρίδα της Γάζας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Με την στήριξη Τραμπ ο Νετανιάχου ορκίζεται απάντηση στην αναγνώριση Παλαιστινιακού κράτους
ΚΟΣΜΟΣ
Επιμένει ο Νετανιάχου: Θα συνεχίσουμε να επιχειρούμε στη Γάζα μέχρι να πετύχουμε όλους τους στόχους
SPONSORED
ΧΡΗΜΑ
ΑΣΕΠ 2Κ/2024: Τα οριστικά αποτελέσματα για τις 478 προσλήψεις στην Υγεία
03:00
ΧΡΗΜΑ
Κοινωνικός τουρισμός συνταξιούχων ΔΥΠΑ - Δείτε τα αποτελέσματα
02:00
ΕΛΛΑΔΑ
Πανελλήνιες εξετάσεις 2026: Τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης για τους υποψηφίους
01:00
ΕΛΛΑΔΑ
Κρήτη: Τρομοκρατικό χτύπημα σε ισραηλινό κρουαζιερόπλοιο φέρεται να ετοίμαζε ο 37χρονος Παλαιστίνιος
00:45
ΧΡΗΜΑ