«H Ρωσία δεν θα σχεδιάσει νέα σύνορα στην Ουκρανία», λέει ο Ζελένσκι
Ο ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμρ Ζελένσκι
(Julien de Rosa/Pool via AP)Την πεποίθηση ότι η Ρωσία δεν θα σχεδιάσει νέα σύνορα στην Ουκρανία, εξέφρασε τη Δευτέρα, ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.
Ο Ουκρανός πρόεδρος πρόσθεσε ότι η θέση του Αμερικανού προέδρου Τραμπ είναι πραγματικά ισορροπημένη και υποστηρίζει την Ουκρανία, σημειώνει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters.
«Η Ρωσία δεν κατάφερε να αποσταθεροποιήσει τη Μολδαβία»
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι η Ρωσία απέτυχε να αποσταθεροποιήσει την Μολδαβία.
«Η Ρωσία δεν κατόρθωσε να αποσταθεροποιήσει την Μολδαβία ακόμη και αφού δαπάνησε τεράστιους πόρους», δήλωσε ο πρόεδρος της Ουκρανίας κατά τη διάρκεια ομιλίας του μέσω τηλεδιάσκεψης σε φόρουμ για την ασφάλεια στην Βαρσοβία.
«Η ανατρεπτική επιρροή της Ρωσίας δεν θα απλωθεί περισσότερο στην Ευρώπη», πρόσθεσε.
Ουκρανία: Δώδεκα οικισμοί τέθηκαν υπό ρωσικό έλεγχο το πρώτο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου
20:18
«Δεν τίθεται θέμα» στρατιωτικής συμμετοχής της Γερμανίας σε επιχειρήσεις στον Κόλπο, λέει ο Μερτς
20:11
Κάλας: «Όχι προς το παρόν» στην επέκταση της ASPIDES στα Στενά του Ορμούζ - «Πράσινο φως» για ενίσχυση στην Ερυθρά Θάλασσα
20:05
Κατά 60% μειώθηκαν οι εξαγωγές πετρελαίου από την Μέση Ανατολή με τα Στενά του Ορμούζ να παραμένουν κλειστά
20:02