Η Αίγυπτος θα φιλοξενήσει παλαιστινιακή διάσκεψη για το μέλλον της Γάζας
Ισραηλινά στρατεύματα φαίνονται κοντά στα σύνορα με τη Λωρίδα της Γάζας στο νότιο Ισραήλ, την Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου 2025
AP Photo/Ohad ZwigenbergH Αίγυπτος θα διοργανώσει διάσκεψη των παλαιστινιακών παρατάξεων, ώστε να αποφασίσουν για το μεταπολεμικό μέλλον της Λωρίδας της Γάζας.
Η Αίγυπτος θα φιλοξενήσει έναν «ενδοπαλαιστινιακό διάλογο για την παλαιστινιακή ενότητα και το μέλλον της Γάζας, συμπεριλαμβανομένης της διοίκησης της Λωρίδας της Γάζας», δήλωσε αξιωματούχος της Χαμας στο AFP.
Υπενθυμίζεται ότι η Χαμάς δήλωσε την Παρασκευή ότι θα απελευθερώσει ομήρους που κρατούνται στη Γάζα βάσει του σχεδίου κατάπαυσης του πυρός του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, αλλά δεν αναφέρθηκε στο ζήτημα του αφοπλισμού της και της εξορίας της από το παλαιστινιακό έδαφος μετά το τέλος του πολέμου.
Ανασχηματισμός: Ο Ευάγγελος Τουρνάς «επιστρέφει» στο υπουργείο Πολιτικής Προστασίας
13:26
Έκρηξη στο εργοστάσιο Βιολάντα: Νέες διώξεις προ των πυλών και σε άλλα άτομα
13:24
Στο νοσοκομείο εργαζόμενη στο λιμάνι Θεσσαλονίκης - Έπεσε από σκάλα
13:20
Ελβετίδα ευχαριστεί το ΕΣΥ και τον δήμαρχο Λειψών: Βρήκαν για πρώτη φορά ότι ο γιος της έχει διαβήτη
13:20