Ο Νετανιάχου μέσω ΑΙ δίνει στον Τραμπ το Νόμπελ Ειρήνης - «Του αξίζει»
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου
(AP Photo/Mark Schiefelbein)Με την χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης επέλεξε αυτή τη φορά να εκφράσει την υποστήριξή του στην απονομή του Νόμπελ Ειρήνης στον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου.
Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα σήμερα, Πέμπτη, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ μοιράστηκε μια φωτογραφία του Ντόναλντ Τραμπ με ένα μετάλλιο Νόμπελ στο λαιμό του.
«Απονείμετε στον Ντόναλντ Τραμπ το Νόμπελ Ειρήνης — το αξίζει!» έγραψε ο Νετανιάχου στο X, συνοδεύοντας το μήνυμά του με ένα emoji χρυσού μεταλλίου και μια εικόνα του προέδρου των ΗΠΑ να δέχεται το βραβείο και τα χειροκροτήματα του πλήθους.
Σημειώνεται ότι ο Μπενιαμίν Νετανιάχου έχει ήδη προτείνει τον πρόεδρο για το βραβείο, το οποίο ο Αμερικανός ηγέτης δεν έχει κρύψει ότι επιθυμεί να κερδίσει.
Η νορβηγική επιτροπή θα ανακοινώσει τον νικητή του ιστορικού βραβείου την Παρασκευή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Με μένα πρέπει να συμφωνείς»: Πώς ο Τραμπ έπεισε τον Νετανιάχου για τη συμφωνία στη Γάζα
Δημοσκόπηση: Άμεσο τερματισμό του πολέμου στη Γάζα και παραίτηση Νετανιάχου θέλουν οι Ισραηλινοί
ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ο χάρτης πληρωμών μέχρι τις 6 Μαρτίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες
01:00
Eπίδομα παιδιού: Ποια η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων - Τι πρέπει να γνωρίζετε
00:30
Ισραηλινά ΜΜΕ κάνουν λόγο για εισβολή χιλιάδων Κούρδων μαχητών στο Ιράν
23:56
Ο Αραγτσί προειδοποιεί για «τρομοκρατικές κινήσεις» στα σύνορα με το Ιράκ
23:43