Ο Νετανιάχου μέσω ΑΙ δίνει στον Τραμπ το Νόμπελ Ειρήνης - «Του αξίζει»
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου
(AP Photo/Mark Schiefelbein)Με την χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης επέλεξε αυτή τη φορά να εκφράσει την υποστήριξή του στην απονομή του Νόμπελ Ειρήνης στον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου.
Συγκεκριμένα, με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα σήμερα, Πέμπτη, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ μοιράστηκε μια φωτογραφία του Ντόναλντ Τραμπ με ένα μετάλλιο Νόμπελ στο λαιμό του.
«Απονείμετε στον Ντόναλντ Τραμπ το Νόμπελ Ειρήνης — το αξίζει!» έγραψε ο Νετανιάχου στο X, συνοδεύοντας το μήνυμά του με ένα emoji χρυσού μεταλλίου και μια εικόνα του προέδρου των ΗΠΑ να δέχεται το βραβείο και τα χειροκροτήματα του πλήθους.
Σημειώνεται ότι ο Μπενιαμίν Νετανιάχου έχει ήδη προτείνει τον πρόεδρο για το βραβείο, το οποίο ο Αμερικανός ηγέτης δεν έχει κρύψει ότι επιθυμεί να κερδίσει.
Η νορβηγική επιτροπή θα ανακοινώσει τον νικητή του ιστορικού βραβείου την Παρασκευή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Με μένα πρέπει να συμφωνείς»: Πώς ο Τραμπ έπεισε τον Νετανιάχου για τη συμφωνία στη Γάζα
Δημοσκόπηση: Άμεσο τερματισμό του πολέμου στη Γάζα και παραίτηση Νετανιάχου θέλουν οι Ισραηλινοί
Επεισοδιακή καταδίωξη οδηγού με κλεμμένο όχημα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης
16:03
Ματ Μπρίτιν: Ο πρώην επικεφαλής της Google είναι ο νέος γενικός διευθυντής του BBC
15:52
Φωτιά στην περιοχή Μαυράτα της Κεφαλλονιάς - Επιχειρούν και εναέρια μέσα (pics)
15:39
Νέα δημοσκόπηση: Το 59% των Αμερικανών θεωρεί «υπερβολικές» τις ενέργειες των ΗΠΑ στο Ιράν
15:31