Μισισίπι: Τέσσερις νεκροί και 12 τραυματίες από πυροβολισμούς μετά από αγώνα
Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο Τέξας
AP Photo/Eric Gay (Αρχείου)Tέσσερις νεκροί και τουλάχιστον δώδεκα τραυματίες είναι ο απολογισμός ένοπλης επίθεσης που σημειώθηκε σε αγώνα λυκείου, στην πόλη Λίλαντ στην πολιτεία Μισισίπι των ΗΠΑ το πρωί του Σαββάτου (11/10).
Ο δήμαρχος της Λίλαντ, Τζον Λι, δήλωσε στο CBS News ότι οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν γύρω στα μεσάνυχτα και ότι τέσσερις από τους τραυματίες διακομίστηκαν αεροπορικώς σε τοπικά νοσοκομεία.
Η αστυνομία αναζητά τον 18χρονο Tylar Jarod Goodloe.
Η ένοπλη επίθεση σημειώθηκε σε κεντρικό δρόμο, σύμφωνα με τον Λι. Οι άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί στην πόλη για τον αγώνα του λυκείου της πόλης, πρόσθεσε.
Η ιστοσελίδα του σχολικού διαμερίσματος της Λίλαντ δείχνει ότι το σχολείο επρόκειτο να παίξει έναν αγώνα εναντίον του λυκείου του Τσάρλεστον.
Η Λίλαντ είναι μια μικρή πόλη στην κομητεία Ουάσιγκτον. Σύμφωνα με τα στοιχεία της απογραφής του 2020, έχει πληθυσμό περίπου 4.000 κατοίκους.
Από έκρηξη σόμπας η φονική πυρκαγιά που σκότωσε μάνα και κόρη στο Βόλο - Διασωληνωμένος ο εγγονός (vids&pic)
18:15
Ανησυχία στο Ισραήλ ότι οι ΗΠΑ θα κηρύξουν κατάπαυση πυρός 30 ημερών για συνομιλίες με το Ιράν
18:02
Ιταλία: 13χρονος μαχαίρωσε καθηγήτρια στην είσοδο του σχολείου και βιντεοσκόπησε την επίθεση (pic)
17:50
Συνεδριάζει την Πέμπτη στις 11 το υπουργικό συμβούλιο - Ο κατώτατος μισθός στα θέματα της ατζέντας
17:38