Με οικογένειες ομήρων θα συναντηθεί ο Τραμπ στο Ισραήλ τη Δευτέρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ
AP Photo/Alex BrandonΜε συγγενείς ομήρων αναμένεται να συναντηθεί ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ τη Δευτέρα (13/10) στο Τελ Αβίβ προτού απευθύνει ομιλία στα μέλη του ισραηλινού κοινοβουλίου της Κνεσέτ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λευκού Οίκου το Σάββατο (12/10), το προεδρικό αεροσκάφος θα απογειωθεί από την Ουάσιγκτον θα προσγειωθεί στο Τελ Αβίβ κατά τις 9:00 το πρωί της Δευτέρας (13/10).
Ο Αμερικανός πρόεδρος αναμένεται να εκφωνήσει ομιλία στην Κνέσετ από τις 11:00 αφού συναντηθεί με συγγενείς ομήρων στο κτίριο της ισραηλινής Βουλής.
Θα αναχωρήσει για την Αίγυπτο κατά τις 13:00 και αναμένεται στο Σαρμ ελ Σέιχ περί τις 13:45. Η τελετή προγραμματίζεται να λάβει χώρα στις 14:30.
Αναμένεται να αναχωρήσει για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον αργότερα αύριο, πάντα κατά το χρονοδιάγραμμα της αμερικανικής προεδρίας.
Αντίστροφη μέτρηση για τα τέλη κυκλοφορίας - Πώς θα πληρώσετε λιγότερα
08:38
Ιστορικά ρεκόρ και εξαιρετικές επιδόσεις στις αγορές - Οι καταλύτες του 2025
08:25
ΗΠΑ: 47χρονος σκότωσε την σύζυγο του, τραυμάτισε την κόρη του του και αυτοκτόνησε μετά από καυγά
08:12
Ο Ντόναλντ Τραμπ μετά το όνομα του Κένεντι Σέντερ θέλει να αλλάξει και τις καρέκλες (pic)
08:12