Με οικογένειες ομήρων θα συναντηθεί ο Τραμπ στο Ισραήλ τη Δευτέρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ
AP Photo/Alex BrandonΜε συγγενείς ομήρων αναμένεται να συναντηθεί ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ τη Δευτέρα (13/10) στο Τελ Αβίβ προτού απευθύνει ομιλία στα μέλη του ισραηλινού κοινοβουλίου της Κνεσέτ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λευκού Οίκου το Σάββατο (12/10), το προεδρικό αεροσκάφος θα απογειωθεί από την Ουάσιγκτον θα προσγειωθεί στο Τελ Αβίβ κατά τις 9:00 το πρωί της Δευτέρας (13/10).
Ο Αμερικανός πρόεδρος αναμένεται να εκφωνήσει ομιλία στην Κνέσετ από τις 11:00 αφού συναντηθεί με συγγενείς ομήρων στο κτίριο της ισραηλινής Βουλής.
Θα αναχωρήσει για την Αίγυπτο κατά τις 13:00 και αναμένεται στο Σαρμ ελ Σέιχ περί τις 13:45. Η τελετή προγραμματίζεται να λάβει χώρα στις 14:30.
Αναμένεται να αναχωρήσει για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον αργότερα αύριο, πάντα κατά το χρονοδιάγραμμα της αμερικανικής προεδρίας.
Διευκρινίσεις της ΑΑΔΕ για την καταβολή, τον συμψηφισμό και το ακατάσχετο των αγροτικών ενισχύσεων
05:00
«Προσωπικός Βοηθός»: Αναλυτικά τα κριτήρια για την υποβολή αιτήσεων στην πλατφόρμα
04:00
ΔΥΠΑ: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το ειδικό εποχικό βοήθημα έτους 2026
03:00
Τεκμήρια: Ποιοι ελεύθεροι επαγγελματίες τα γλιτώνουν με τα νέα μέτρα
02:00