Το Ιράν δηλώνει προσκλήθηκε στη σύνοδο κορυφής στην Αίγυπτο, αλλά δεν επιβεβαιώνει αν θα συμμετάσχει
Ανανεώθηκε:
Ο πρόεδρος του Ιράν Μασούντ Πεζεσκιάν (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Iranian Presidency OfficeTο Ιράν ανακοίνωσε σήμερα το βράδυ ότι έλαβε πρόσκληση για τη σύνοδο κορυφής για την ειρήνη στη Γάζα που θα διεξαχθεί αύριο, Δευτέρα, στην Αίγυπτο, χωρίς να διευκρινίσει ωστόσο εάν θα συμμετάσχει, σύμφωνα με κρατικό Μέσο Ενημέρωσης.
Κατά τη διάρκεια κυβερνητικής συνεδρίασης, «ο υπουργός Εξωτερικών Αμπάς Αραγτσί παρουσίασε επίσημη πρόσκληση της Αιγύπτου προς τον Ιρανό πρόεδρο για να παραστεί στη σύνοδο κορυφής στο Σαρμ ελ-Σέιχ», μετέδωσε το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων IRNA.
«Ο πρόεδρος (Μασούντ Πεζεσκιάν) την απέρριψε και η πρόσκληση απευθύνθηκε στον υπουργό Εξωτερικών», πρόσθεσε το IRNA, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο Αραγτσί πρέπει τώρα να αποφασίσει.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τζέι Ντι Βανς: Αναγκαία μια διαρκής πίεση από τις ΗΠΑ για τη σταθερότητα στη Γάζα
«Η Χαμάς δεν θα κυβερνήσει τη Γάζα μετά το τέλος του πολέμου» σύμφωνα με πηγή της οργανώσης
ΔΥΠΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για την επιδότηση έως 14.220 ευρώ σε επιχειρήσεις στη Δυτ. Μακεδονία
04:00
Σχολές Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων
03:00
Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις συμπληρωματικές εξετάσεις
02:00
Πρόγραμμα «Αλλάζω συσκευή»: Μέχρι πότε υποβάλλονται αιτήσεις - Αφορά τουλάχιστον 1.400 επιχειρήσεις
01:00