ΚΟΣΜΟΣ

Εργαζόμενος ο Ντέιβιντ Κάμερον: Έπιασε δουλειά 4 μήνες μετά την παραίτηση από την πρωθυπουργία

Εργαζόμενος ο Ντέιβιντ Κάμερον: Έπιασε δουλειά 4 μήνες μετά την παραίτηση από την πρωθυπουργία
Ben Pruchnie/Getty Images/Ideal Image

Σχεδόν τέσσερις μήνες μετά το Brexit και την παραίτησή του από τη θέση του πρωθυπουργού, ο Ντέιβιντ Κάμερον, άφησε πίσω την πολιτική και έπιασε δουλειά.

O 50χρονος Κάμερον ανέλαβε επικεφαλής της Εθνικής Υπηρεσίας για τους Πολίτες (NCS) η οποία βοηθά τους έφηβους να επεκτείνουν τις δραστηριότητές τους και να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους.

Σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι ο Κάμερον δεν θα πληρώνεται από αυτή τη δουλειά, όπως διευκρινίζει η ανακοίνωση της Εθνικής Υπηρεσίας.

Η NCS βοηθάει τα παιδιά, ηλικίας από 15 έως 17 ετών, να κοινωνικοποιηθούν, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στις ομαδικές δραστηριότητες και στις εργασίες στο πλαίσιο κοινοτήτων.

«Χαίρομαι που η πρώτη μου δουλειά μετά την ενασχόλησή μου με την πολιτική, είναι σε αυτό το φανταστικό πρόγραμμα» ανέφερε ο πρώην Βρετανός πρωθυπουργός σε άρθρο του στην Daily Telegraph και συνέχισε:

«Μπορούμε να ενδυναμώσουμε τη σχέση μας με τους νέους και να στηρίξουμε ο ένας τον άλλον. Αυτό είναι το όραμα της NCS, το οποίο είχα και εγώ για πολλά χρόνια. Τώρα μαζί έχουμε την ευκαιρία να το πραγματοποιήσουμε, για τις επόμενες γενιές».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ