Σε Ταϊλανδό εργάτη γης ανήκει η δεύτερη σορός που παρέδωσε στο Ισραήλ η Χαμάς
Ελικόπτερο προσγειώνεται σε ισραηλινό νοσοκομείο
AP Photo/Ohad ZwigenbergΟι αρχές του Ισραήλ ταυτοποίησαν και τη δεύτερη σορό που τους παρέδωσε το Σάββατο (18/10) η Χαμάς, ανακοινώνοντας ότι πρόκειται για τον Ταϊλανδό Σοντάγια Οακχαράσρι, σύμφωνα με το γραφείο του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου.
Η κυβέρνηση «παραμένει αποφασισμένη και εργάζεται άοκνα για τον επαναπατρισμό όλων των ομήρων» που είναι νεκροί, προσθέτει η ανακοίνωση.

Ο Ταίλανδός εργάτης γης η σορός του οποίου παραδόθηκε από τη Χαμάς στο Ισραήλ
Hostages Family Forum via APΟ θάνατος του Σοντάγια Οακχαράσρι ανακοινώθηκε στις 17 Μαΐου 2024, την ημέρα που θα γιόρταζε τα 31α του γενέθλια. Ο Ταϊλανδός αυτός ήταν εργάτης γης στο κιμπούτς Μπέερι, στο νότιο Ισραήλ, όπου σκοτώθηκε κατά την πρωτοφανή επίθεση της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου 2023. Η σορός του μεταφέρθηκε στη Γάζα. Εργαζόταν στο Ισραήλ οκτώ χρόνια και είχε όνειρο να φτιάξει τη δική του φάρμα στην πατρίδα του την Ταϊλάνδη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ισραήλ: Ταυτοποιήθηκε η σορός Ισραηλινού ομήρου που παραδόθηκε την Παρασκευή
Έληξε η προθεσμία για το Δώρο Χριστουγέννων - Τι ισχύει εάν δεν καταβλήθηκε στους εργαζόμενους
23:58
Ουκρανία: Επτά νεκροί από ρωσική πυραυλική επίθεση στην Οδησσό
23:50
Γάζα: Ισραηλινό πλήγμα σε σχολείο που είχαν καταφύγει εκτοπισμένοι - Τουλάχιστον έξι νεκροί
23:40
Συναγερμός για την εξαφάνιση 13χρονου από τη Θεσσαλονίκη
23:27