«Τα πάω καλά μαζί του»: Ο Τραμπ θέλει να συναντηθεί με τον Κιμ κατά την περιοδεία του στην Ασία
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ
(AP Photo/Alex Brandon)Λίγο πριν αναχωρήσει το Air Force One για την περιοδεία στην Ασία, ο Τραμπ ανέφερε πως θα ήθελε να συναντηθεί με τον ηγέτης της Βόρειας Κορέας, τον Κιμ Γιονγκ Ουν, με την ευκαιρία της επίσκεψης του στη Νότια Κορέα.
«Θα το ήθελα όντως, ξέρει πως πάμε», δήλωσε ο κ. Τραμπ σε δημοσιογράφους ερωτηθείς αν είναι πιθανή τέτοια σύνοδος κορυφής, προσθέτοντας πως «τα πάω πολύ καλά μαζί του» και «είμαι ανοικτός κατά 100%» στο ενδεχόμενο να οργανωθούν τέτοιες διμερείς συνομιλίες.
Οι δυο ηγέτες είχαν συναντηθεί για τελευταία φορά το 2019.
Μερικές ώρες νωρίτερα, αξιωματούχος της κυβέρνησής του δήλωνε υπό τον όρο να μην κατονομαστεί πως δεν έχει συμπεριληφθεί τέτοια συνάντηση στο πρόγραμμα της περιοδείας του ρεπουμπλικάνου.
Ανακαλεί παρέμβαση του στρατού στη Μινεσότα ο Τραμπ: «Δεν βλέπω το λόγο προς το παρόν»
23:18
Νεκρός 18χρονος που μαχαιρώθηκε από συμμαθητή του σε σχολείο στην Ιταλία
23:11
ΤΟ ΡΙΣΚΟ ΠΟΥ ΦΟΒΙΖΕΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ - ΜΕΛΗ: Διχάζει το σχέδιο για Ευρώπη «δύο ταχυτήτων» από τη fast track ένταξη της Ουκρανίας στην ΕΕ
23:07
Πύργος: Σε βίντεο η καταδίωξη του 16χρονου που έκανε ελιγμούς για να αποφύγει αστυνομικούς
22:58