ΚΟΣΜΟΣ

Απορρίπτει ο Ντ. Τραμπ τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης γυναικών

Απορρίπτει ο Ντ. Τραμπ τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης γυναικών
REUTERS/Mike Segar

Απορρίπτει ο Ντόναλντ Τραμπ τις καταγγελίες γυναικών ότι τις παρενόχλησε σεξουαλικά, κατηγορώντας την αντίπαλο του Χίλαρι Κλίντον και ΜΜΕ, ότι εμπλέκονται σε συντονισμένη, «λυσσασμένη» προσπάθεια να τον σταματήσουν.

Εκπρόσωπος του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου χαρακτηρίζει «αποκυήματα φαντασίας» αυτές τις καταγγελίες, χαρακτηρίζοντας συκοφαντικό το δημοσίευμα των New York Times.

«Οι καταγγελίες είναι εξωφρενικές, αστείες και αψηφούν την αλήθεια, τον κοινό νου και την λογική» δήλωσε ο Τραμπ σε μια προεκλογική του συγκέντρωση στην Φλόριντα. «Διαθέτουμε ήδη αποδεικτικά στοιχεία για να αμφισβητήσουμε αυτούς τους ισχυρισμούς και θα αυτό θα γίνει δημοσίως με έναν κατάλληλο τρόπο και την κατάλληλη στιγμή, πολύ σύντομα», πρόσθεσε.

«Τίποτε στο άρθρο της εφημερίδας δεν είχε την παραμικρή επίπτωση στην φήμη που ο κ. Τραμπ, μέσα από τα ίδια του τα λόγια και τις πράξεις του, έχει ήδη δημιουργήσει για τον εαυτό του», τόνισε ο αντιπρόεδρος και αναπληρωτής γενικός σύμβουλος των New York Times, Ντέιβιντ ΜακΚροου με επιστολή του προς τον δικηγόρο του Τραμπ.

Αν ο Τραμπ διαφωνεί, υποστηρίζοντας ότι το δημοσίευμα είναι συκοφαντικό «χαιρετίζουμε την ευκαιρία ένα δικαστήριο να αποκαταστήσει την αλήθεια», πρόσθεσε ο ΜακΚροου στην επιστολή του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ