Λιθουανία: Έκλεισε ξανά το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας λόγω «εισβολής» μετεωρολογικών μπαλονιών
Αερόστατα που εισήλθαν στον εναέριο χώρο της Λιθουανίας
State Border Guard Service / APΈκλεισε ξανά το βράδυ του Σαββάτου το αεροδρόμιο του Βίλνιους εξαιτίας μετεωρολογικών μπαλονιών που εισήλθαν από τη Λευκορωσία, σύμφωνα με ανακοίνωση του Κέντρου Διαχείρισης Κρίσεων της Λιθουανίας, επισημαίνοντας ότι αυτό συμβαίνει για τέταρτη φορά αυτόν τον μήνα.
Τα αεροδρόμια του Βίλνιους και του Κάουνας έκλεισαν και το βράδυ της Παρασκευή αφού τα ραντάρ εντόπισαν «δεκάδες μπαλόνια».
Το αεροδρόμιο του Βίλνιους είχε κλείσει προσωρινά την Τρίτη 21 Οκτωβρίου καθώς και στις 5 Οκτωβρίου.
Η πρωθυπουργός της Λιθουανίας Ίνγκα Ρουγκινιένε ανακοίνωσε το κλείσιμο των δύο συνοριακών περασμάτων με τη Λευκορωσία μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής, όπως είχε προειδοποιήσει την Τετάρτη σε περίπτωση που επαναλαμβάνονταν τέτοια περιστατικά.
Έκρυβε στις βαλίτσες του πάνω από 32 κιλά κάνναβης: Συνελήφθη στο Ελ. Βενιζέλος»
15:54
Ζευγάρι αλλοδαπών είχε «ρημάξει» κοσμηματοπωλεία στην Αττική - Μέλη διεθνούς εγκληματικής ομάδας
15:45
Πιερρακάκης: «Κερδίζουμε 800 εκατομμύρια τον χρόνο από πρόωρες αποπληρωμές δημόσιου χρέους»
15:35
Αμετάβλητα τα επιτόκια της ΕΚΤ για πέμπτη διαδοχική φορά
15:26