Με παραλλαγή και φούμο η βασίλισσα της Ολλανδίας Μάξιμα - Συμμετείχε σε στρατιωτικές ασκήσεις
Η βασίλισσα της Ολλανδίας Μάξιμα
AP Photo/Brian IngangaΣε δύο εκπαιδευτικές ασκήσεις των ενόπλων δυνάμεων συμμετείχε η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας την Τρίτη (28/10), η οποία εμφανίστηκε να φορά ρούχα παραλλαγής και φούμο στο πρόσωπο.
Σε μία από αυτές τις ασκήσεις με μέλη της Βασιλικής Στρατοχωροφυλακής η βασίλισσα της Ολλανδίας βοήθησε να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες σε «τραυματία» σε συνθήκες προσομοίωσης μάχης, όπως περιέγραψαν ορισμένοι συμμετέχοντες.
Οι ασκήσεις πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο εκπαίδευσης του Χαρντερβίκ, περίπου 70 χιλιόμετρα ανατολικά του Άμστερνταμ, στο πλαίσιο του έτους εθελοντικής θητείας, ενός προγράμματος που στόχο έχει την προσέλκυση νεοσύλλεκτων στις ολλανδικές ένοπλες δυνάμεις.
Η κόρη της, η 21χρονη πριγκίπισσα Αμαλία, ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο στρατιωτική εκπαίδευση, λαμβάνοντας βαθμό υπαξιωματικού. Παράλληλα, σπουδάζει Νομική στο πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ.
Χρίστος Δήμας: «Στα 2,5 εκατ. ευρώ την ημέρα το κόστος από το άνοιγμα των διοδίων από τους αγρότες»
11:50
Συντάξεις, άδεια μητρότητας, επιδόματα: Έρχεται εβδομάδα πληρωμών από ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ
11:41
Υπόθεση Έπσταιν: Στο φως χιλιάδες απόρρητα αρχεία - Τι αναφέρουν για Κλίντον, Τζάκσον και Τζάγκερ
11:30
Τροχαίο στην Κρήτη: IX εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε τοίχο - Νεκρός ο οδηγός (pics)
11:21