Με παραλλαγή και φούμο η βασίλισσα της Ολλανδίας Μάξιμα - Συμμετείχε σε στρατιωτικές ασκήσεις
Η βασίλισσα της Ολλανδίας Μάξιμα
AP Photo/Brian IngangaΣε δύο εκπαιδευτικές ασκήσεις των ενόπλων δυνάμεων συμμετείχε η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας την Τρίτη (28/10), η οποία εμφανίστηκε να φορά ρούχα παραλλαγής και φούμο στο πρόσωπο.
Σε μία από αυτές τις ασκήσεις με μέλη της Βασιλικής Στρατοχωροφυλακής η βασίλισσα της Ολλανδίας βοήθησε να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες σε «τραυματία» σε συνθήκες προσομοίωσης μάχης, όπως περιέγραψαν ορισμένοι συμμετέχοντες.
Οι ασκήσεις πραγματοποιήθηκαν στο κέντρο εκπαίδευσης του Χαρντερβίκ, περίπου 70 χιλιόμετρα ανατολικά του Άμστερνταμ, στο πλαίσιο του έτους εθελοντικής θητείας, ενός προγράμματος που στόχο έχει την προσέλκυση νεοσύλλεκτων στις ολλανδικές ένοπλες δυνάμεις.
Η κόρη της, η 21χρονη πριγκίπισσα Αμαλία, ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο στρατιωτική εκπαίδευση, λαμβάνοντας βαθμό υπαξιωματικού. Παράλληλα, σπουδάζει Νομική στο πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ.
Ρούμπιο για θάνατο σε ινστιτούτο πανώλης στην Σιβηρία - «Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας»
17:54
«Πλυντήριο» μαύρου χρήματος μέσω εταιρειών κοινής ωφέλειας αποκάλυψε η Αρχή για το Ξέπλυμα
17:44
Δίκη για Τέμπη: «Ο σιδηρόδρομος ήταν μια ωρολογιακή βόμβα εν κινήσει» κατέθεσαν συγγενείς θυμάτων
17:37
Ιταλία: Η Μελόνι κατοχύρωσε τη φωνή της για να προστατευτεί από τα deepfakes
17:28