ΚΟΣΜΟΣ

Γιόρτασε τα 95α γενέθλιά της με ελεύθερη πτώση από τα 13.000 πόδια (vid)

Γιόρτασε τα 95α γενέθλιά της με ελεύθερη πτώση από τα 13.000 πόδια (vid)
YOUTUBE

Σε περίπτωση που κάθεστε στο γραφείο σας, μπροστά σε έναν υπολογιστή και νιώθετε ότι μεγαλώνετε και υπάρχουν πράγματα που σύντομα δεν θα μπορείτε ή θα δυσκολεύεστε να κάνετε, δείτε το βίντεο που ακολουθεί και πάρτε κουράγιο.

Αν πάλι είστε νέος σε ηλικία, αράζετε στο σπίτι σας με έναν καφέ και παρέα τον υπολογιστή και βαριέστε αφόρητα, τότε ακόμα χειρότερα. Το βίντεο θα σας κάνει να... ντραπείτε ελαφρώς και οι τελευταίες γουλιές του καφέ θα έχουν ελαφρώς πικρή γεύση.

Η Μπέτι Μπάτλερ, από την Ιντιάνα των ΗΠΑ έχει πολύ θάρρος και το λέει η καρδιά της. Σύμφωνα με τη βρετανική Metro, ανήμερα των 95ων γενεθλίων της έκανε αυτό που πάντα ονειρευόταν να κάνει (βασικά όχι πάντα, διότι όταν ήταν νεότερη, δεν υπήρχε καν σαν ιδέα). Και το αποφάσισε να το κάνει όταν είδε τον Τζορτζ Μπους να το επιχειρεί σε ηλικία 90 ετών. Σκέφτηκε 'αφού μπορεί αυτός στα 90 του, γιατί να μη μπορώ και εγώ;'.

Μπήκε λοιπόν στο αεροπλάνο με τον εκπαιδευτή και ένιωσαν παρέα αυτή την υπέροχη αίσθηση ελευθερίας που σου προσφέρει μια ελεύθερη πτώση από ύψος 13.000 ποδιών (κάτι περισσότερο από 4.000 μέτρα). Όταν πια τα πόδια της πάτησαν στο έδαφος, την περίμεναν τα παιδιά, τα εγγόνια και οι λοιποί συγγενείς, όχι για κακό λόγο, αλλά για να ξεκινήσει το μεγάλο πάρτι για τα γενέθλιά της...

«Δικαιώθηκα γιατί ένιωσα υπέροχα. Η πιο όμορφη στιγμή ήταν όταν πλησίαζα στο έδαφος. Όταν πια μπορούσα να τους δω όλους και όλα»...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ