Βρετανία: Συντριβή ελικοπτέρου σε χωράφι - Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο
Ασθενοφόρο
APΣυντριβή ελικοπτέρου σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (30/10) σε χωράφι κοντά στο Ντόνκαστερ στη Βρετανία.
Η αστυνομία του Νότιου Γιορκσάιρ αναφέρει ότι οι αστυνομικοί κλήθηκαν μετά από αναφορές για συντριβή ελικοπτέρου σε χωράφι στο Μπέντλεϊ.
Σε ανακοίνωσή της, η αστυνομία ανέφερε: «Στις 10:14 π.μ. σήμερα, κληθήκαμε στην οδό Ινγκς Λέιν, στο Μπέντλει, όπου αναφέρθηκε ότι ένα ελικόπτερο συνετρίβη σε χωράφι.
«Αστυνομικοί και συνάδελφοι των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης βρίσκονται στο σημείο.
«Η οδός είναι κλειστή όσο ανταποκρίνονται σε αυτό το περιστατικό. Παρακαλούμε αποφύγετε την περιοχή και σχεδιάστε μια εναλλακτική διαδρομή όπου είναι δυνατόν».
Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι το ελικόπτερο πιστεύεται ότι ήταν ιδιωτικής πτήσης, η οποία απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Γκάμστον κοντά στο Ρέτφορντ λίγο πριν συντριβεί.
Δεν είναι γνωστό πόσα άτομα επέβαιναν στο ελικόπτερο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ελικόπτερο συνετρίβη σε παραλία της Νότιας Καλιφόρνια - Τραυματίστηκαν πέντε άνθρωποι
Ο Τσίπρας στο σχολικό συγκρότημα της Γκράβας: «Η κυβέρνηση πετάει το μπαλάκι όπου τη βολεύει»
09:34
Δείπνα και bar events με ηχηρά διεθνή ονόματα που αξίζουν μία θέση στις εξόδους μας στην πόλη
09:30
Πρέσβειρα Άλισον Ντάνκαν: Η Αυστραλία θα αντλήσει διδάγματα από το έργο της Αθήνας στον ΟΗΕ
09:15
BOOKREADS : Από τον Στίβεν Κινγκ, στον Αντώνη Τουμανίδη: Τρία βιβλία για τη βία πίσω από την κανονικότητα
09:00