Βρετανία: Συντριβή ελικοπτέρου σε χωράφι - Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο
Ασθενοφόρο
APΣυντριβή ελικοπτέρου σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (30/10) σε χωράφι κοντά στο Ντόνκαστερ στη Βρετανία.
Η αστυνομία του Νότιου Γιορκσάιρ αναφέρει ότι οι αστυνομικοί κλήθηκαν μετά από αναφορές για συντριβή ελικοπτέρου σε χωράφι στο Μπέντλεϊ.
Σε ανακοίνωσή της, η αστυνομία ανέφερε: «Στις 10:14 π.μ. σήμερα, κληθήκαμε στην οδό Ινγκς Λέιν, στο Μπέντλει, όπου αναφέρθηκε ότι ένα ελικόπτερο συνετρίβη σε χωράφι.
«Αστυνομικοί και συνάδελφοι των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης βρίσκονται στο σημείο.
«Η οδός είναι κλειστή όσο ανταποκρίνονται σε αυτό το περιστατικό. Παρακαλούμε αποφύγετε την περιοχή και σχεδιάστε μια εναλλακτική διαδρομή όπου είναι δυνατόν».
Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι το ελικόπτερο πιστεύεται ότι ήταν ιδιωτικής πτήσης, η οποία απογειώθηκε από το αεροδρόμιο Γκάμστον κοντά στο Ρέτφορντ λίγο πριν συντριβεί.
Δεν είναι γνωστό πόσα άτομα επέβαιναν στο ελικόπτερο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ελικόπτερο συνετρίβη σε παραλία της Νότιας Καλιφόρνια - Τραυματίστηκαν πέντε άνθρωποι
SPONSORED
Eurojackpot: Οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν 118 εκατομμύρια ευρώ
21:32
Βανς: «Μεγάλη πρόοδος» στις συνομιλίες με την Τεχεράνη - Το εναλλακτικό πλάνο
21:26
Στην Ζάκυνθο για μίνι διακοπές ο Λαμίν Γιαμάλ πριν από το Μουντιάλ
21:16
Γερμανία: Στην δεύτερη θέση το κυβερνών κόμμα - Αυξάνεται η δυσαρέσκεια για τον καγκελάριο Μερτς
21:06