ΚΟΣΜΟΣ

Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου 15χρονη εγκυμονούσα για να της κλέψει το έμβρυο (pics)

Μαχαίρωσε μέχρι θανάτου 15χρονη εγκυμονούσα για να της κλέψει το έμβρυο (pics)
Reprodução/Facebook

Μια φρικτή, πλην όμως πραγματική ιστορία, που παραπέμπει σε ταινία τρόμου του Χόλιγουντ είδε το φως της δημοσιότητας στη Βραζιλία, με δράστη μία ενήλικη έμπορο βρεφικών ειδών και θύματα μία ανήλικη εγκυμονούσα, στον 8ο μήνα και το αγέννητο βρέφος της.

Σύμφωνα με τη βραζιλιάνικα Μέσα ενημέρωσης, η 25χρονη Mirian Siqueira έπεσε σε βαριά κατάθλιψη όταν ανακάλυψε ότι δεν μπορούσε να κάνει παιδιά. Για άγνωστο λόγο, στους γύρω της διέδιδε ότι είχε μείνει έγκυος και ο σωματότυπός της τη βοηθούσε να γίνει πιστευτή.

brasil

Reprodução/EPTV

Η 15χρονη Valissia Fernandes de Jesus ήταν πιο τυχερή σε αυτόν τον τομέα, όσο τυχερή μπορεί να χαρακτηριστεί μια κοπέλα που μένει έγκυος σε τόσο νεαρή ηλικία. Η τύχη της την εγκατέλειψε την ημέρα που γνώρισε τη Siqueira σε ένα φωτογραφικό στούντιο.

Πριν από δύο ημέρες, ο σύζυγος της Siqueira βρήκε τη Valissia μέσα σε ένα βαρέλι, νεκρή από πολλαπλές μαχαιριές και με την κοιλιά της ανοιγμένη. Δίπλα της, τυλιγμένο σε μια πετσέτα, κείτονταν το έμβρυο.

brasil2

Reprodução/EPTV

Ειδοποίησε τις Αρχές και ενημέρωσε ότι η σύζυγός του ήταν για τουλάχιστον 24 ώρες εξαφανισμένη, ενώ είπε στην αστυνομία ότι αυτή ευθύνεται για τους φόνους, καθώς διέδιδε ψευδώς ότι είναι έγκυος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ