Νέα αεροπορική επίθεση από το Ισραήλ στη Γάζα - Τουλάχιστον ένας νεκρός
Παλαιστίνιοι διασχίζουν τα συντρίμμια της Γάζας
AP Photo/Abdel Kareem HanaΝέα αεροπορική επίθεση στην περιοχή της Γάζας εξαπέλυσε την κυριακή το Ισραήλ, με συνέπεια ένας άνθρωπος να χάσει τη ζωή του.
Σύμφωνα με τις ισραηλινές δυνάμεις, στόχος της επίθεσης ήταν στρατιωτικές εγκαταστάσεις, οι οποίες αποτελούσαν απειλή για το κράτος του Ισραήλ.
Όπως ανέφερε το Νοσοκομείο Al Ahli, το πλήγμα της ισραηλινής αεροπορίας ήταν κοντά στην αγορά της περιοχής Shejala, στην πόλη της Γάζας.
Σύμφωνα με πηγές από το Ισραήλ, η επιχείρηση της Κυριακής πραγματοποιήθηκε ως αντίποινα για την επίθεση που δέχτηκαν το Σάββατο στρατιώτες στη Γάζα, οι οποίοι βρίσκονταν στο σημείο στο πλαίσιο της ειρηνευτικής δύναμης που προβλέπεται στη συμφωνία των ΗΠΑ για τον τερματισμό του πολέμου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Οι ΗΠΑ θέλουν να χτίσουν «νέα Γάζα» στο μισό της Λωρίδας υπό τον έλεγχο των Ισραηλινών
Ακόμα τρεις σοροί μεταφέρθηκαν από τη Γάζα στο Ισραήλ ανακοίνωσε ο Ερυθρός Σταυρός
Θεσσαλονίκη: Τέσσερις συλλήψεις για οδήγηση υπό την επήρεια μέθης σε ένα 24ωρο
17:04
Βενεζουέλα: Κυρώσεις των ΗΠΑ κατά της οικογένειας του Μαδούρο - «Ανυπόφορο το καθεστώς» λέει ο Ρούμπιο
16:52
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών η ηθοποιός και συγγραφέας Ντόρα Γιαννακοπούλου
16:40
Αυστραλία: Αποδοκιμασίες κατά του πρωθυπουργού στο μνημόσυνο των θυμάτων της επίθεσης στο Σίδνεϊ
16:32