ΚΟΣΜΟΣ

Δανία: Ο διάδοχος του θρόνου έπεσε από το τραμπολίνο

Δανία: Ο διάδοχος του θρόνου έπεσε από το τραμπολίνο
Royalty Online

Ποιός είπε πώς οι γαλαζοαίματοι δεν διασκεδάζουν;

Όμως κάποιες δραστηριότητες είναι λίγο επικίνδυνες ιδίως αν είσαι ο διάδοχος του θρόνου της Δανίας, και είσαι και 48 ετών, πρέπει να είσαι λίγο πιο προσεκτικός. Ο πρίγκιπας Φρειδερίκος λοιπόν, έπεσε άσχημα κάνοντας τραμπολίνο με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα σπονδύλου αυχενικής μοίρας.

Όπως ανακοίνωσαν τα ανάκτορα, λόγω του ατυχήματος αυτού, ο πρίγκιπας δεν κατέστη δυνατόν να παραστεί την Παρασκευή στη δεξίωση προς τιμή των Δανών Ολυμπιονικών και Παραολυμπιονικών. Θα πρέπει να φοράει κολάρο για περίπου 12 εβδομάδες και οι γιατροί εκτιμούν ότι δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα αφού ολοκληρωθεί η αποθεραπεία του.

Η σημερινή δεξίωση είναι και η μοναδική εκδήλωση στην οποία δεν θα παραστεί ο πρίγκιπας, ο οποίος είναι λάτρης των σπορ. Είναι επίσης μέλος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής από το 2009.

Η μητέρα του, η βασίλισσα Μαργαρίτα, διαβεβαίωσε τους αθλητές ότι ο γιος της είναι καλά: «Αν πηδάς σε τραμπολίνο όταν είσαι κοντά 50 χρονών, δεν είναι παράξενο να πάνε στραβά τα πράγματα», πρόσθεσε, προκαλώντας τα γέλια των παρευρισκομένων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ