Θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης on camera έπεσε η πρόεδρος του Μεξικού
Η πρόεδρος του Μεξικού, Κλαούντια Σέινμπαουμ
AP Photo/Marco UgarteΘύμα σεξουαλικής παρενόχλησης έπεσε μπροστά τις κάμερες η πρόεδρος του Μεξικού, Κλαούντια Σέινμπαουμ, σε περιοδεία που πραγματοποιούσε την Τρίτη (4/11) στο ιστορικό κέντρο της Πόλης του Μεξικού.
Το συμβάν καταγράφει βίντεο ντοκουμέντο, στο οποίο φαίνεται ένας άνδρας να πλησιάζει την πρόεδρο από το πλάι. Στη συνέχεια προσπαθεί να την αγκαλιάσει και να τη φιλήσει, ενώ παράλληλα αποπειράται να αγγίξει το στήθος της, προτού τον απομακρύνει αστυνομικός της προσωπικής της φρουράς.
Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα, ο δράστης συνελήφθη και οι εισαγγελικές Αρχές του απήγγειλαν κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση.
Το συγκεκριμένο συμβάν φαίνεται να έχει προκαλέσει ανησυχία για την ασφάλεια της Σέινμπαουμ, λόγω της ευκολίας με την οποία ο δράστης την πλησίασε και εξετάζεται το ενδεχόμενο να ενισχυθούν οι δυνάμεις ασφαλείας που τη συνοδεύουν σε δημόσιες εμφανίσεις.
Χειμερινές εκπτώσεις:Τι να προσέξουν οι καταναλωτές στις αγορές τους
01:00
Αναλυτικά οι αργίες του 2026 - Πότε πέφτουν Τσικνοπέμπτη και Καθαρά Δευτέρα
00:30
Περιορισμούς στην πρόσβαση ανηλίκων κάτω των 16 ετών στα social media εξετάζει η Γερμανία
23:57
Το Υπουργείο Δικαιοσύνης ερευνά τις πρακτικές της Netflix - Σε κίνδυνο η εξαγορά της Warner Bros
23:47