ΚΟΣΜΟΣ

Θύμα διαρρηκτών η Μιράντα Κερ - ένοπλος εισέβαλε στο σπίτι της

Θύμα διαρρηκτών η Μιράντα Κερ - ένοπλος εισέβαλε στο σπίτι της
Bazaar

​Σκηνές από σενάριο ταινίας θα μπορούσαν να είναι τα όσα διαδραματίστηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο σπίτι της Μιράντα Κερ, στο Μαλιμπού.

Εισβολέας, κρατώντας μαχαίρι επιτέθηκε στο φύλακα της βίλας, ο οποίος απάντησε με πυροβολισμούς. Ο άνδρας, που εκτιμάται ότι ήταν άστεγος πυροβολήθηκε στο κεφάλι, σύμφωνα με τον Guardian, ενώ ο φύλακας μαχαιρώθηκε στο μάτι και τραυματίστηκε και στα χέρια. Ο πρώτος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, αλλά χωρίς να απειλείται η ζωή του, ενώ ο φύλακας νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες περιέγραψε τα γεγονότα, που συνέβησαν την Παρασκευή διαβεβαιώνοντας ότι κανείς δεν βρισκόταν στην κατοικία, την ώρα του περιστατικού. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, οι Αρχές έλαβαν ένα επείγον τηλεφώνημα να μεταβούν άμεσα στην κατοικία στο Μάλιμπου, όπου "προσδιόρισαν ότι ένας φρουρός ασφαλείας είχε εμπλακεί σε μάχη με έναν διαρρήκτη" που είχε εισέλθει στην κατοικία.

Σύμφωνα με το σκανδαλοθηρικό TMZ, που ασχολείται αποκλειστικά με τη ζωή των διασημοτήτων, ο εισβολέας πήδηξε πάνω από έναν φράχτη και ο φρουρός πυροβόλησε προς το μέρος του "πολλές φορές".

ΔΗΜΟΦΙΛΗ